Можда се нека Марица и разумије...Него, хљеб од кукурузног брашна, можда понекад и мјешавине са пшеничним, све регуларно, домаће, самљевено.... Је ли ок као ух? И у коликој мјери може да замијени пиринач нпр. Чисто ме занима по квалитету.
u nekoj fazi mase,kao parce ili dva bi bilo ok,ali sigurno da se kompletan unos UH zasniva na tome-nea za maricu...moze biti,a ne mora da bude
Koliko je efikasno i pametno raditi hiit trening po principu 100m sprint, pa nazad 100m setanje i tako u krug?
Citat: murbi Avgust 23, 2014, 12:12:05 pre podneKoliko je efikasno i pametno raditi hiit trening po principu 100m sprint, pa nazad 100m setanje i tako u krug?Na blogu u sklopu ovog foruma sam procitao da je ovaj model hiit treninga najjednostavniji i najprakticnije bi mi bilo ovako raditi, dok sam skoro na drugom forumu procitao da je hiit u ovakvom izvodnjenju izuzetno katabolican , jbg sad?
Da li moze whey protein da stoji rastvoren vise sati a da to ne utice na njega? Posto bi npr rastvorio 2-3 merice i pijuckao preko dana kad ne treniram. . . jbg postavio sam ovde sad sam ukapiro da je mozda na pog mestu