Ima svrhe piti proste secere jer usked vezbanja nivo secera opada i luci se kortizol koji zapocinje glukoneogenezu tj prevodu protein u secere kako bi se nivo secera vratio u normalu.
Zar ne?
ne
notrona glupost iscitana na nekom sajtu ili necemo slicneom stao naravno nije imalo recenziju niti nacuno podlogu
kortizol se luci sto je logicno i normalno,ali siguno ne u tolikoj meri i sigurno je da glukoneogenezu nije tako lako izazvati i sigurno nema potrebe da se vraca nesto sto nije o tolikoj meri opalo u toku treninga (secer) sa unosom prostih secera U TOKU TRENINGA kako ti pokusavas da kazes,kako si ti negde POGRESNO procitao
Prosti seceri se unose i zna se zbog cega
Mada sada je krenula pomamam razno raznih "gurua" koji tvrde ovo ili ono i naravno bez RECENZIJA bilo koje nadelzene institucije ili bez bilo kakvih adekvatnih emprijskoh dokaza,ali sve je to dzaba kada se zna sta prosti secer radi i zbog cega se unosiu i kada se unosi i tu se svaka prica zavrsava
u prilog tome ipak bi trebalo da se drzis ELEMNTARNIH stvari jer si nov u celoj prici i da se manes iscitavanja koje kakvih glupih stvari..iskrena preporuka.Drzis se osnovih stvari a o glukoneogenezi i slicnom stvari..batali se toga..iskreno
Pozdrav,
Nov sam na forumu i iscitao sam veliki broj clanaka sto ovde ,sto na drugim mestima i sastavio sam sledeci plan ishrane sa ciljem dobijanja kilograma:
Visok sam 181cm i tezak 75kg.
Cilj je povecanje telesne tezine.