Poz bio sam na dijeti, i odlucio sam da krenem sada na masu.. Isao sam jednu nedelju ono malo menjao sa uh da se se nebih usvinjio opet..I sada je nastao problem vec 2 nedelje sam na masi i imam problem sa probavom. Pre sam isao u wc skoro svaki dan, a od kad sam na masi osecam nadudost,imam pozamasnu kolicinu gasova koja nije nimalo prijatna i retko idem u wc svaki drugi 3 dan.
Kako da podelim 20gr BCAA? Pre treninga nema sanse da to popijem - ili se moj BCAA u prahu pokvario ili zaista ima odvratan ukus!!! Kada popijem vise od 10gr BCAA pre treninga, nemogu da odradim trening normalno... /bas sam neka phickica....
Boze moj...moracu da popijem uz neki sok ili nesto jer prosle nedelje sa stepom nisam uspeo...
za premiu ne znam, ali imas onu DOBRO isto u salamuri u dis-u na autoputu (Bg). Cena je oko 115-120rsd.Informacija proverena (od juce).
Citat: Milos Zivanovic Jun 25, 2014, 09:54:52 pre podneza premiu ne znam, ali imas onu DOBRO isto u salamuri u dis-u na autoputu (Bg). Cena je oko 115-120rsd.Informacija proverena (od juce).kakva je ta tunjevina u odnosu na ovu? posto ova premia je ustvari ona mistral i dosta je korektna i ukusna
moze li da se jede 1-2 grapefruit-a kad smo na defke??
Sta je od ribe najbolje za bodybuilding, za jelo?
da li moze da se jede u danima kad se punim ugljenim "panefino razeni hleb "? ima 70 ugljenih 12 proteina i 5 grama masti..