Pa ako naspem prvo protein pa onda vodu,ne rastopi se dobro,zalijepi se za šejker,a nemam u čemu da nosim protein pa da u teretani sipam sebi.
Citat: NikolicDelija Maj 08, 2014, 04:26:50 posle podnePa ako naspem prvo protein pa onda vodu,ne rastopi se dobro,zalijepi se za šejker,a nemam u čemu da nosim protein pa da u teretani sipam sebi. hmmmma da probas da posle pranja,obrises shaker suvom krpom?mislim da ce da upali-veruj mi
Citat: Pedja_Petrovic Maj 08, 2014, 04:45:39 posle podneCitat: NikolicDelija Maj 08, 2014, 04:26:50 posle podnePa ako naspem prvo protein pa onda vodu,ne rastopi se dobro,zalijepi se za šejker,a nemam u čemu da nosim protein pa da u teretani sipam sebi. hmmmma da probas da posle pranja,obrises shaker suvom krpom?mislim da ce da upali-veruj mi Naravno da obrišem suvom krpom poslije pranja.
Citat: NikolicDelija Maj 08, 2014, 04:53:20 posle podneCitat: Pedja_Petrovic Maj 08, 2014, 04:45:39 posle podneCitat: NikolicDelija Maj 08, 2014, 04:26:50 posle podnePa ako naspem prvo protein pa onda vodu,ne rastopi se dobro,zalijepi se za šejker,a nemam u čemu da nosim protein pa da u teretani sipam sebi. hmmmma da probas da posle pranja,obrises shaker suvom krpom?mislim da ce da upali-veruj mi Naravno da obrišem suvom krpom poslije pranja. a od cega se onda lepi protein?tj pomocu kojih trikova ,ako stavis PRAH u SUVU posudu,bilo da je metlana,keramcika,plasticna,se moze lepiti za stenke ako su dry?
Zanima me,ako napraviš proteinski šejk i ostavim ga sat i po da odstoji,gubi li on svoje sposobnosti ili nema nikakve veze?
Pa kad popijem ostane zalijepljeno na dnu,ne znam zašto. Al' nije to ono što me zanima,mene zanima
Pedja, kazi sto te baci u psiho zavrzlame.
Kolko para je ovo pakovanje?
CitatPa kad popijem ostane zalijepljeno na dnu,ne znam zašto. Al' nije to ono što me zanima,mene zanima CitatZanima me,ako napraviš proteinski šejk i ostavim ga sat i po da odstoji,gubi li on svoje sposobnosti ili nema nikakve veze? o Boze imali te..
deder ljudi dajte nest, neki recept scime da jedem tunjevinu ili sardinu u konzervi, samo mi je fujcina teska, i sa i bez ulja(koje iscedim)