Da li je ok na keto dijeti jesti posni kackavalj?
ja sam rekreativac i samo me zanima bi li mi tribulus pomogao u dobivanju ciste misicne mase, uz srednjenu prehranu (250-300g B, 400-450g UH i 100g M) te 10 treninga sedmicno (5 teretana i 5 plivanje) imam 99kg na 198cm, a od suplemenata koristim blend, whey, beta alanin, kreatin monohidrat, aminokiseline u tabletama, tecne bcaa, multivitamin/mineral i omega3. ako mogu dobiti vase misljenje o tribulusu i ZMA na ovu moju kombinaciju bio bi zahvalan dobio sam neke novce i razmisljam kako ih uloziti...
Citat: Dzordze April 28, 2014, 08:05:49 posle podneDa li je ok na keto dijeti jesti posni kackavalj?Ne.nista od mlecnih proizvoda
Citat: @nTr@x94 April 28, 2014, 08:57:44 posle podneCitat: Dzordze April 28, 2014, 08:05:49 posle podneDa li je ok na keto dijeti jesti posni kackavalj?Ne.nista od mlecnih proizvodaZasto? Znaci ne ella sir? moze li bar neki kazein sejk pred spavanje?
Citat: terryfic April 28, 2014, 06:52:04 posle podneja sam rekreativac i samo me zanima bi li mi tribulus pomogao u dobivanju ciste misicne mase, uz srednjenu prehranu (250-300g B, 400-450g UH i 100g M) te 10 treninga sedmicno (5 teretana i 5 plivanje) imam 99kg na 198cm, a od suplemenata koristim blend, whey, beta alanin, kreatin monohidrat, aminokiseline u tabletama, tecne bcaa, multivitamin/mineral i omega3. ako mogu dobiti vase misljenje o tribulusu i ZMA na ovu moju kombinaciju bio bi zahvalan dobio sam neke novce i razmisljam kako ih uloziti...u tome ti pomoci nece ,u to mozes da budes uverernjos jednomprodajem preparate i sigurno mi nije u cilju da ovako pricam,ali mi nije u cilju DA LAZEM i da prodajem ljudima nesto samo da bih prodao
Ali zato mozes ocekivati bolji oporavak i regeneraciju, bolji san.
Citat Ali zato mozes ocekivati bolji oporavak i regeneraciju, bolji san.i zaboravio si glavnodevojka ce mu biti vise nego odusvljena sa tim preparatom
Citat: Pedja_Petrovic April 29, 2014, 07:33:29 posle podneCitat Ali zato mozes ocekivati bolji oporavak i regeneraciju, bolji san.i zaboravio si glavnodevojka ce mu biti vise nego odusvljena sa tim preparatom daj preporuči mi koji bi bio dobar ,da oduševim koleginicu
Eeeee Pedja mrka kapa ,ako im sa 20+ godina trebaju pilule :
Koliko grama otprilike ima kasika(ili casa ili nesto sa cim moze lako da se izmeri) pirinca tj. koliko kasika da stavim za npr. 100g,pitam ovo jer sam na odmoru pa nemam vagu