Da li kada radim trening u teretani npr. ujutru,da li valja predvece da radim vezbe za trbusnjake ili je ipak bolje da odradim u teretani uz redovan trening?
Da li na dijeti mogu ponekad, ne svaki dan, da se popije jedna ona 3in1 neskafa?Malo da razbijem monotonost, dosadila malo obicna kafa...:/
Citat: S T E F A N April 15, 2014, 05:08:07 posle podneDa li na dijeti mogu ponekad, ne svaki dan, da se popije jedna ona 3in1 neskafa?Malo da razbijem monotonost, dosadila malo obicna kafa...:/Ovo si pitao, cini mi se, pre mesec i po.
Stavljaj zasladjivac u kafu,i resena stvar.Meni je tako sasvim ok...
Posto vjezbam ujutro ,a prije dorucka,koji bi raspored uzimanja dorucka i suplemenata (proteina) ,bio najefikasniji ,sto se timing-a tice?
Citat: sirius April 16, 2014, 10:50:52 pre podnePosto vjezbam ujutro ,a prije dorucka,koji bi raspored uzimanja dorucka i suplemenata (proteina) ,bio najefikasniji ,sto se timing-a tice?Pa ako ne doruckujes,onda uzmes antikatabolike 20-tak minuta pred trening...Nakon zavrsenog treninga ides sa PWM-om,i kada stignes kuci uzimas prvi cvrst obrok nakon treninga...Ako si na to mislio...
Jeli mi puno 50gr wheya nakon treninga da uzimam ?