Na kakvoj dijeti?
Citat: S T E F A N Mart 10, 2014, 08:05:01 posle podneTrening mi traje uvece od 20 i 15 do 21h najdalje,tad popijem PWM i jedem u 22 h 80 gr pirinca i belanca ili belo meso.E smem li da u ovaj obrok ubacim 200 gr ella sira i lesnike koji su mi 2 sata nakon ovog obroka?Iz razloga sto ja jedva izdrzim da dodje 12 sati da bih jeo taj obrok.Par puta sam zaspao za kompjuterom,jer nisam mogao da izdrzim pa ustanem u noc i jedem.Uz pirinac idu i 5 belanaca ili 150 gr mesa..bolje da ustanes u noc nego da se nabacas sa gomilom ,pa neka su i B koje sigurno neces apsorbs..srcunaj malo
Trening mi traje uvece od 20 i 15 do 21h najdalje,tad popijem PWM i jedem u 22 h 80 gr pirinca i belanca ili belo meso.E smem li da u ovaj obrok ubacim 200 gr ella sira i lesnike koji su mi 2 sata nakon ovog obroka?Iz razloga sto ja jedva izdrzim da dodje 12 sati da bih jeo taj obrok.Par puta sam zaspao za kompjuterom,jer nisam mogao da izdrzim pa ustanem u noc i jedem.Uz pirinac idu i 5 belanaca ili 150 gr mesa..
@Milena:mozda je mislio da li ce da mu steti organizmu ako je duze vreme.@Dragane: ne trebas da se brines oko rotacija i onako unosis vecinu potrebih stvari u organizam za razliku od keto dijete su uh na min.Nemas sta da brines.
Ako se osećaš loše, prekini, ili ako si došao do zacrtanog cilja. Ne znam baš šta si tačno hteo da pitaš, i šta znači predugo.
Citat: @nTr@x94 Mart 10, 2014, 09:27:35 posle podne@Milena:mozda je mislio da li ce da mu steti organizmu ako je duze vreme.@Dragane: ne trebas da se brines oko rotacija i onako unosis vecinu potrebih stvari u organizam za razliku od keto dijete su uh na min.Nemas sta da brines.tako je, to sam mislio. znaci nema brige Citat: Milenadiao Mart 10, 2014, 09:21:11 posle podneAko se osećaš loše, prekini, ili ako si došao do zacrtanog cilja. Ne znam baš šta si tačno hteo da pitaš, i šta znači predugo.pa nisam znao jel npr. 3 meseca predugo
jel neko ima nadimanja od ovsenih i šta da se radi povodom toga? stomak i creva mi igraju, pevaju svaki dan im je žurka?PS rešenje da izbacim ovsene ne prihvatam
@stefan&@antrax: ok momci, hvala Citat: nebojsaprotic Mart 10, 2014, 11:47:06 posle podnejel neko ima nadimanja od ovsenih i šta da se radi povodom toga? stomak i creva mi igraju, pevaju svaki dan im je žurka?PS rešenje da izbacim ovsene ne prihvatam ja nemam nikakvih problema sa ovsenim i oni su mi omiljeni obrok. ja ih jedem sa nemasnim mlekom+ whey protein cokolada- nista lepse! mozda ti smeta mleko ako ih jedes sa mlekom? kako ih pripremas?
Citat: Dragan Lazic Mart 11, 2014, 12:41:17 pre podne@stefan&@antrax: ok momci, hvala Citat: nebojsaprotic Mart 10, 2014, 11:47:06 posle podnejel neko ima nadimanja od ovsenih i šta da se radi povodom toga? stomak i creva mi igraju, pevaju svaki dan im je žurka?PS rešenje da izbacim ovsene ne prihvatam ja nemam nikakvih problema sa ovsenim i oni su mi omiljeni obrok. ja ih jedem sa nemasnim mlekom+ whey protein cokolada- nista lepse! mozda ti smeta mleko ako ih jedes sa mlekom? kako ih pripremas?pa ili stavim uveče pred spavanje ovsene i vodu,a ako zaboravim onda ih ujutro samo prelijem ključalom vodom i ostavim pari minuta pa procedim i pojedem. jel ima još neki način? a mleko ne pijem baš zbog laktoze