Citat: dragan vg Februar 16, 2014, 09:22:01 pre podneSto kaze Steva,oko 3g masti gore-dole,da ima 8g bilo bi zaista mnogo.12-13g masti na 400g,a ne 32...Racunacu 15, najbitnije da je dnevni unos oko 40 onda, a ne kao sto sam mislio da je 60. Pre na to nisam obracao paznju, nego aj sad kad sve merim pa aj i ovo.
Sto kaze Steva,oko 3g masti gore-dole,da ima 8g bilo bi zaista mnogo.12-13g masti na 400g,a ne 32...
Sta mislite,jednom sedmicno na dijeti ubaciti onaj Pedjin kolac sto je pravio na snimku,moze li da prodje?
Isto i ja,kao sto sam napomenuo,nije to neka velika kolicina koja moze nesto da promeni...Citat: S T E F A N Februar 16, 2014, 11:20:43 pre podneSta mislite,jednom sedmicno na dijeti ubaciti onaj Pedjin kolac sto je pravio na snimku,moze li da prodje?Oce li ko pomoci,da znam da li da pravim ili ne?
Citat: S T E F A N Februar 16, 2014, 11:46:14 pre podneIsto i ja,kao sto sam napomenuo,nije to neka velika kolicina koja moze nesto da promeni...Citat: S T E F A N Februar 16, 2014, 11:20:43 pre podneSta mislite,jednom sedmicno na dijeti ubaciti onaj Pedjin kolac sto je pravio na snimku,moze li da prodje?Oce li ko pomoci,da znam da li da pravim ili ne? Imas link?Nisam video sta je pravio.
Citat: @nTr@x94 Februar 16, 2014, 11:53:01 pre podneCitat: S T E F A N Februar 16, 2014, 11:46:14 pre podneIsto i ja,kao sto sam napomenuo,nije to neka velika kolicina koja moze nesto da promeni...Citat: S T E F A N Februar 16, 2014, 11:20:43 pre podneSta mislite,jednom sedmicno na dijeti ubaciti onaj Pedjin kolac sto je pravio na snimku,moze li da prodje?Oce li ko pomoci,da znam da li da pravim ili ne? Imas link?Nisam video sta je pravio.http://wwwogistra-nutrition-shop.blogspot.com/p/obrok-dana-photography.htmlRekao bih da je na ovo mislio.Proteinski kolac...Mozes,ali ja bih licno izbacio banane,a ostalo je ok...
15 punim u junu
Belo meso ima 2-3 gr masti ako se spremi kako treba,tj. na teflonu,rerna ili kuvano,tako da ja te masti i ne racunam.Koliko mi je poznato,racunaju se zdrave masti kao sto su kostunjavo voce,maslinovo ulje,omega 3 itd.