Jos jedan odgovor ako moze na pitanje, koliko ima sutlijas kalorija...Citao sam sada Junk temu, nisam jeo odavno slatko sad moram ide mi corba na usta od silnih slika i citanja o cokoladama, palacinkama itd.. xD
100grama pileceg sirovog belog mesa ima 120kcal 418energije 0UH 21,8P i 3,2 posto mastia koliko ima 100grama pecenog bez masti i koliko ima kuvanog u vodiposto kad pecem sirovo na teflon stavim lupam 200-300gr da bi dobio 100gr pecenog, posto dok se pece izgubi vodu e sad da li gubi i kalorijsku vrednost? interesuje me da li ima istu kalorijsku vrednost/proteinsku 100gr sirovog i 100 grama gotovo peceno...?posto ako stavim 100gr sirovog posle pecenja nece ostati ni 50gr jer se "sprci" xD
Opterecujes se nebitnim stvarima.Zbog cega inace meris kcal kad su ti beskorisne ako sto se tice belog mesa?meso izmeris pre termicke obrade i nemas problema.
Nemoj da se opterecujes nekim nebitnim stvarima.Ukoliko pazis na ishranu,od jednog obroka ti nece nista biti.Ako si osetio potrebu za dzankom...jedi.Mada,bas si mastovit kada je dzank u pitanju...Pored pizza,rostilja,kolaca,torti,ti sutlijas...
Svo meso ima kreatina u sebi u malim kolicinama, naravno crveno meso je kreatinom najbogatije.
iskreno ko je u fazonu da mu je bitno u kom mesu ima najvise kreatina umesto te vrste mesa kupi belo+kreatin u vidu suplementa i opet ce em uneti drasticno vise kofeina em ustedeti...
Banane na rotacijama za dopunu uh?U danima kad unosim najviše uh, mogu li se uzeti za dopunu?Mrzim rižu, pa mi je relativno teško uzeti sve iz ovsenih. Što se tiče GI samih banana, imaju 62, kako sam pročitao malo više od ovsenih.