i punomasnim sirevima s 0 UH.
a koji su to sirevi sa xxx % M a da nemaju UH?
) tijelo mi kroz svasta prolazi(pocetnicki boom?),
momak
ja mislim da tvoje telo treba da prodje kroz odredjne faze edukacije-pre svega mislim da tvoju licnu edukovansost o tipovima dijete,kako tela UOPSTENO bi trebalo da reaguje na neku od vrsta dijeta itd itd itd itd
a zadnja 4 dana radim keto
za ovo sam se salio tj pokusao da te uputim da gresis i da treba da ucis
nemozes na taj nacin da pristupas problemu
a ono sto je najveci problem-veiko je pitanje da li tebi takva dijeta u opste i treba..npr
da kazem da sam vec postavljao pitanja na par foruma, u vecini slucajeva jos uvijek stoje neodgovorena
ne bih se bas slozio sa ovom konstaticjom momak
jer na ovom forumu ne..
Pa ja ne znam, nisam uopce imao neku losu namjeru. Grijesim, normalno da grijesim i da trebam jos mnogo da naucim tek sam par mjeseci u tome, a ljudi uce godinama. Nije mi jasno zasto bi se salio kada pocetnik pita nesto, osim sto je neprofesionalno to je i opasno, moze covjek da se kojim slucajem ne loguje vise tu i nastavi slusati tvoj savjet. Postoji par vrsta sireva, primjerice Gouda, Ementaler koji imaju 0g UH. Ponavljam, mozda grijesim, prihvacam da ste vi oni koji znate puno vise od mene i da cu ja vjerovatno pogrijesiti, ali sam voljan da slusam savjete i da ih prihvatim.
Sto se tice ovog zadnjeg, samo sam zelio da pohvalim vas forum radi aktivnosti i interesa clanova da odgovore ljudima na pitanja.
Sve u svemu, izvinjavam se ako mislite da imam neki pogresan stav, ali ne mozete da me poredite s vama, ja tek pocinjem a vi ste u tome godinama i godinama.
Hvala na linkovima i savjetima, sve najbolje