Citat: Pedja_Petrovic Avgust 09, 2013, 11:26:49 pre podneCitat: zoke Avgust 09, 2013, 10:17:30 pre podneKupio sam ovaj protein od THE NUTRITHION(amino whey hydro) i interesuje me posto je to i hydro whey,moze li se ujutro mjesati sa zobenim?Znam da su potrebni ujutro brzi proteini,ali eto da pitam,reko da nije prebrzo(jer drug mi govori da se taj whey pije samo nakon treninga) ? slobodno ga stavljaj u ovsene/zobenecak sta vise...pun gas!a da stavim malu kasiku mljevenog lana kao neke masti ili ipak ne ?i da pitam i ovo: posto treniram od 8 do 9 navecer,a nakon treninga popijem whey i 30-40g dextroze,jeli mi dobro sat-dva nakon toga pojesti samo sir uz omega 3 kapsule(s obzirom da vec bude i vrijeme za spavanje,a na masi sam).Jer sve pretpostavljam da nije dobro toliko dugo bez neki kompleksni UH ?
Citat: zoke Avgust 09, 2013, 10:17:30 pre podneKupio sam ovaj protein od THE NUTRITHION(amino whey hydro) i interesuje me posto je to i hydro whey,moze li se ujutro mjesati sa zobenim?Znam da su potrebni ujutro brzi proteini,ali eto da pitam,reko da nije prebrzo(jer drug mi govori da se taj whey pije samo nakon treninga) ? slobodno ga stavljaj u ovsene/zobenecak sta vise...pun gas!
Kupio sam ovaj protein od THE NUTRITHION(amino whey hydro) i interesuje me posto je to i hydro whey,moze li se ujutro mjesati sa zobenim?Znam da su potrebni ujutro brzi proteini,ali eto da pitam,reko da nije prebrzo(jer drug mi govori da se taj whey pije samo nakon treninga) ?
Pa jaja ubaci u drugi obrok,ako vec unosis whey u prvi samo nevidim poentu samog whey-a sem ako ga ne uzimas sa ovsenim ili necim drugim?!
Isteko mi je 10og rok za 2 elle, dal to moze da se jede?