Kupio sam ovaj protein od THE NUTRITHION(amino whey hydro) i interesuje me posto je to i hydro whey,moze li se ujutro mjesati sa zobenim?Znam da su potrebni ujutro brzi proteini,ali eto da pitam,reko da nije prebrzo(jer drug mi govori da se taj whey pije samo nakon treninga) ?
Ja u frizideru.Za sad se ne stvrdne kao zimi.
Gde drzite maslinovo ulje tokom ovih temperatura?
Danas sam za prvi obrok imao whey,int hleb i 5 jaja,dal je to previse ili je ok samo whey+UH a jaja da pomerim posle pwm ?
Citat: @nTr@x94 Avgust 08, 2013, 10:45:26 posle podneJa u frizideru.Za sad se ne stvrdne kao zimi.Trebalo bi da se stvrdne ako je extra virgine.
Citat: BBBbbb Avgust 09, 2013, 10:56:41 pre podneCitat: @nTr@x94 Avgust 08, 2013, 10:45:26 posle podneJa u frizideru.Za sad se ne stvrdne kao zimi.Trebalo bi da se stvrdne ako je extra virgine.da da extra virgin.Pa sta znm nesto malo ali nije problem da se pije
Citat: @nTr@x94 Avgust 09, 2013, 02:37:54 posle podneCitat: BBBbbb Avgust 09, 2013, 10:56:41 pre podneCitat: @nTr@x94 Avgust 08, 2013, 10:45:26 posle podneJa u frizideru.Za sad se ne stvrdne kao zimi.Trebalo bi da se stvrdne ako je extra virgine.da da extra virgin.Pa sta znm nesto malo ali nije problem da se pijeMoze da se desi da je u transportu/skladistenju zbog visokih temperatura izgubilo na kvalitetu, a mozda i proizvodjac malo fusari i podmece od komine. Grci tu prednjace, al sa time nikad ne znas...
Citat: Steam Avgust 09, 2013, 01:08:37 posle podneDanas sam za prvi obrok imao whey,int hleb i 5 jaja,dal je to previse ili je ok samo whey+UH a jaja da pomerim posle pwm ?A sto ne bi jaja za dorucak a Whey u pwm, ili koliko sam razumeo iz posta vec imas pwm onda najbolje jaja za veceru taj dodatni whey u prvi obrok a posle pwm-a mesekanja.
Citat: zoke Avgust 09, 2013, 10:17:30 pre podneKupio sam ovaj protein od THE NUTRITHION(amino whey hydro) i interesuje me posto je to i hydro whey,moze li se ujutro mjesati sa zobenim?Znam da su potrebni ujutro brzi proteini,ali eto da pitam,reko da nije prebrzo(jer drug mi govori da se taj whey pije samo nakon treninga) ? slobodno ga stavljaj u ovsene/zobenecak sta vise...pun gas!