Citat: Syncopat Jun 30, 2013, 04:54:37 posle podnejel moguce za 6 dana bez treninga,pravilne ishrane (nikakve) da se raspadnem?Haha au tebra. Jedino ako si teski kompleksas.
jel moguce za 6 dana bez treninga,pravilne ishrane (nikakve) da se raspadnem?
Citat: aca@ Jun 30, 2013, 11:07:40 pre podneCitat: icko Jun 29, 2013, 09:10:54 posle podnesni glutamin ima uh u sebi treba da znate.Odakle sad ovo? Nigde ne pise to na etiketi!U ovom mom pakovanju sto je doslo juce merice nema,prebacio sam sav prasak u druge pakovanje u potrazi za merom i nema...e onda vec ne mogu da verujem u ovo sta citam-ISKRENOpitati cu sutra uvoznika o cemu se radi..cccccccstrasno
Citat: icko Jun 29, 2013, 09:10:54 posle podnesni glutamin ima uh u sebi treba da znate.Odakle sad ovo? Nigde ne pise to na etiketi!U ovom mom pakovanju sto je doslo juce merice nema,prebacio sam sav prasak u druge pakovanje u potrazi za merom i nema...
sni glutamin ima uh u sebi treba da znate.
Citat: Pedja_Petrovic Jun 30, 2013, 12:59:02 posle podneCitat: aca@ Jun 30, 2013, 11:07:40 pre podneCitat: icko Jun 29, 2013, 09:10:54 posle podnesni glutamin ima uh u sebi treba da znate.Odakle sad ovo? Nigde ne pise to na etiketi!U ovom mom pakovanju sto je doslo juce merice nema,prebacio sam sav prasak u druge pakovanje u potrazi za merom i nema...e onda vec ne mogu da verujem u ovo sta citam-ISKRENOpitati cu sutra uvoznika o cemu se radi..cccccccstrasnoDa li Sni glutamin ima neku zastitnu foliju kad se skine poklopac? Na ovom sto mi je stiglo nije bilo,pretpostavljam da nema?
http://www.ogistra-nutrition-shop.com/index.php?dispatch=products.view&product_id=30132malo sam prelistavao ogistra shop i obratim pažnju na AKovo je kao mešavina bcaa i glut. ispadne mnogo jeftinije nego uzeti i bcaa i glutamin posebnointeresuje me jel ima neke velike razlike kad bi uzeli posebno bcaa i glutamin ili samo ovaj bcaa/Q ?
1 kg bcaa+1 kg glm=5890
Citat: Pedja_Petrovic Jul 03, 2013, 05:10:22 pre podne1 kg bcaa+1 kg glm=5890Bilo bi dobro da je ovako 1 kg bcaa+1 kg glm=8590