Da li se moze koristiti kakao cokolada kad imam krizu ?
Gledajući one američke bb-ere primetio sam da mnogi konzumiraju ona belanaca u onim kanticama... pa se pitam dal ima tako nešto kod nas i gde ? Znam za belqnca u prahu pročitao sam ceo text i shvatio da su shit od kog se samk gasavo dobijaju ...
Citat: Markonsw Jun 18, 2013, 07:49:33 pre podneGledajući one američke bb-ere primetio sam da mnogi konzumiraju ona belanaca u onim kanticama... pa se pitam dal ima tako nešto kod nas i gde ? Znam za belqnca u prahu pročitao sam ceo text i shvatio da su shit od kog se samk gasavo dobijaju ... ja sam u inozemstvu pa imam prilike probat slicen stvari kao ameri. u kantici ima tekucih i bjeljanjaka i zumanjaka. ti bjeljanci imaju protuvrjednost od 1ml kao 3bjeljanca M velicine prirodnog jajeta. okus nije ni blizu pravom jajetu. sto zbog ambalaze sto zbog tvornicke obrade. Kupis domaca jaja skuhas i bacas zumanjke (ako je defka u pitanju). nista kao domace jebeno jaje, steroid medu hranom
Citat: Markonsw Jun 18, 2013, 07:49:33 pre podneGledajući one američke bb-ere primetio sam da mnogi konzumiraju ona belanaca u onim kanticama... pa se pitam dal ima tako nešto kod nas i gde ? Znam za belqnca u prahu pročitao sam ceo text i shvatio da su shit od kog se samk gasavo dobijaju ... na zalost toga kod nas jos nema
Kako primetite da je neko pun vode?
Ima kod nas belanca tecna, 1L 2000 din :-D