Pa obican nacin je 1 grupa misica u toku dana i da se ne rade vise puta nedeljno kako bi valjda misic imao vremena da se oporavi i kako bi mogao da raste..to mu dodje normalan trening barem tako ja mislim..a ovo celo telo trenirati u 1 danu mi nije jasno zbog cega bi to radili kad moze svaki dan 1 grupa misica i tako kroz 5 dana obavi se celo telo
Da li je ovo dobro, posto nemam para i za whey i za gainer, odlucio sam se za ovo prvo, a umesto gainera koristim ovo.Solja ovsenih, neko voce, surutka i mleko u prahu, kakao, plazma.
ineresovalo me da je to toliko dobro onda bi svi tako vezbali non stop, ocigledno ima tu mnogo toga da ne valja pa se ne radi tako cesto takav nacin treniranja
Citat: Slanina Jun 14, 2013, 02:48:37 posle podneineresovalo me da je to toliko dobro onda bi svi tako vezbali non stop, ocigledno ima tu mnogo toga da ne valja pa se ne radi tako cesto takav nacin treniranjaBez uvrede, ovo je glupost. Full body ne valja, pa da si odradio jednu nedelju pravog full body-a video bi sta je trening. Full body je odlican trening. Radio sam po njemu nekih 5 meseci, jebeno tezak trening.
Citat: Djani Jun 14, 2013, 03:41:06 posle podneCitat: Slanina Jun 14, 2013, 02:48:37 posle podneineresovalo me da je to toliko dobro onda bi svi tako vezbali non stop, ocigledno ima tu mnogo toga da ne valja pa se ne radi tako cesto takav nacin treniranjaBez uvrede, ovo je glupost. Full body ne valja, pa da si odradio jednu nedelju pravog full body-a video bi sta je trening. Full body je odlican trening. Radio sam po njemu nekih 5 meseci, jebeno tezak trening.I kakve si rezlutate imao nakon 5 meseci?
ako jeste onda se više isplati grudi da se uzimaju
Pa sve bi to imao i kad bi normalno trenirao :/
Citat: Slanina Jun 14, 2013, 04:56:18 posle podnePa sve bi to imao i kad bi normalno trenirao :/Exer ti je sve lepo objasnio. I probaj da radis full body mesec dana, bas onako kako je propisano, da se odvalis na treningu i videces da sutradan neces moci bukvalno da se dignes iz kreveta.I nije isto raditi split i full body, probaj i uocices razliku vec sam.