decko
TI si pricao o KOKICAMA a ne ja
i ja nisam izneo konstatacije o kukruzu aposlutno vec je rece o kokicima
ali ok
ocigledno da nemozes i neces da dobacis
Iako naravno kokice klasicne su junk tezak, osim ako ih spremis u macademia ulju,
yeahh right
opet isto
PRICAMO O KOKICAMA IZ MIKROTALASNE i nemoj da okreces na glupe teme
Da ne pricam o ovom racunanju kalorija, cas gledas kalorije, cas ne gledas, cas jedno, cas drugo? Uzmi pirinac i maslinovo ulje, pojedes 600 kcal, i sjebao si se, znaci ne moguce je pojesti ispod 600kcal? ili jednostavno pojedes pola porcije od 600kcal ako ti je vec cilj kcal deficit..
brkanje brzine ali POTPUNO...ovo je da covek ne poveruje
Ove studije o kukurzu gde nalazis ne znam
pa citam SVE,a ne samo ono sto bi voleo i sto mi prja usima
P.s. ovas ima 8gr masti na 100grama isto
o Boze...
, ali ne bih rekao da ne sme da se jede ili da je los.
pises mnogo da bi izvukao svoje nezanje
KO JE JEBENO REKAO DA KUKURAZ KUVAN NPR NIJE DOBAR KAO IZVOR UH??>
??
OVDE PRICAMO O PECENIM KOKICMA IZ ONIH APARATA I SEDENJU ISPRED TV-a I GRICNJAKU KOKICA IZ MIKTROTALSNA POGOBGU COVECE!!
, pricam o rekreativcima koji palamude o zdravom nacinu ishrane sa 5 namirnica u svojoj ishrani i jednim jedinim putem, koji mnogima ne ide od ruke(uprkos dopingu)..
Jel sti ti takmicars ili rekertivac?
i ako smatras da neko jede govna-onda to i kazi i imenuj
p.s. dodjavola ako su prazne kalorije, neesencijalne svaki uh jesu, ali prazne, kako to? meni kukuruz ce dati skoro jednako energije kao i beli pirinac, pa i vise ako sam jeo pirinac 3 puta dnevno 3 godine.
aj polako procitaj sta si napisao jbg..
a ja cu jos samo ovo napisati i vise necu da ulazim u ovom jer nemam vremena da gubim na GLUPOSTI
NIJE REC O KUKRUZU VEC O KOKICAMA!!! a to su dav razlicita pojma (pricam i pripremi)
u ostlaom
ja sam izneo ono STA ZNAM i sto je dokazano u praksi i sto SAM NA SEBI DOKAZAO i tu nema studija ili ne studija
ja bih najvise na svetu voleo da mogu da izlgeda ovako kako zilgeda a da jedem kokice-veruj mi.i sigurno bi mi to zelja bila veca nego sto mi ti zelis dobro ( u smislu hrane)
ali TO TAKO NE IDE
ko voli-NEKA IZVOLI