Sipam malo vode u smešu i nategnem. Nemam vremena ujutru da jedem polako, jer radim od 6. A ne cimam se puno sad da li se i koliko iskoristi, imam 6-7 obroka dobrih, tako da sad da li ću izgubiti 10% od jednog mi ne znači puno
Citat: ljubitelj_gvožđa Mart 12, 2013, 01:08:49 posle podneSipam malo vode u smešu i nategnem. Nemam vremena ujutru da jedem polako, jer radim od 6. A ne cimam se puno sad da li se i koliko iskoristi, imam 6-7 obroka dobrih, tako da sad da li ću izgubiti 10% od jednog mi ne znači punoSa sve žumancima napraviš smješu? Ako je tako, svaka čast. Jednom sam pokušao, ispovraćao sam se kao stoka od onog smrada koji daju žumanca.
suvo grožđe, brusnice ili tako neko suvo voće posle treninga u manjim količinama, jel to Ok, čitao sam više puta o tome i uvek zaboravim zbog čega se uzima
kad jesti brusnice (imam ih kući, da se ne baci) ?daj neki primer, koji oblik šećera je najbolji ?
pa neznam kakva je mudrost jesti brusnice?mislim ne kapiram?
Citat: Pedja_Petrovic Mart 13, 2013, 12:23:35 posle podnepa neznam kakva je mudrost jesti brusnice?mislim ne kapiram?Pa da se ne bace.
znam da se pije sa vodom zato sto se sa mlekom duze vari i zato sto voda nema masti ali ja ne mogu da zivim bez mleka ;/ok uradicu sve to ali sa mlekom