Citat .. A sto se tice samog benca iskreno da ti kazem ja vec jedno 5-6 meseci radim sa istim kilazama tj.ne mog da predjemo odredjenu granicu ..Ako ne radiš neke određene treninge đe kilaža ne igra bitnu ulogu u svemu tome, onda ok, mogu da shvatim da ne napreduješ sa kilažom. I, sam radim treninge đe mi je cilj jedino da izazovem hipertrofiju mišića, tj kilaže su mi smiješne i onda je OK ne napredovati sa težinom, jer to nije ni cilj. Ali, ako se trudiš da napreduješ sa pomenutim a već pola godine ne uspijevaš da se pomjeriš sa mrtve tačke, onda nešto ne radiš kako treba. Posebno ti koji si početnik.
.. A sto se tice samog benca iskreno da ti kazem ja vec jedno 5-6 meseci radim sa istim kilazama tj.ne mog da predjemo odredjenu granicu ..
Citat: Boban -ban Februar 27, 2013, 09:32:06 pre podneCitat .. A sto se tice samog benca iskreno da ti kazem ja vec jedno 5-6 meseci radim sa istim kilazama tj.ne mog da predjemo odredjenu granicu ..Ako ne radiš neke određene treninge đe kilaža ne igra bitnu ulogu u svemu tome, onda ok, mogu da shvatim da ne napreduješ sa kilažom. I, sam radim treninge đe mi je cilj jedino da izazovem hipertrofiju mišića, tj kilaže su mi smiješne i onda je OK ne napredovati sa težinom, jer to nije ni cilj. Ali, ako se trudiš da napreduješ sa pomenutim a već pola godine ne uspijevaš da se pomjeriš sa mrtve tačke, onda nešto ne radiš kako treba. Posebno ti koji si početnik.Ugl.radim gigantske i opadavajuce setove .. I takodje mi je cilj da izazovem hipertrofiju .. A napredak je i vise nego odlican ..
Sto se tice treninga napretka mora biti, radio konvencionalni, super set, gigante, 531... inace nesto ne stima. Znaci mislim na vecu tezinu, veci broj ponavljaja ili kraca pauza
Da li bih mogao da radim trening 5/3/1 dok sam na rotaciji uh? Treninge bih radio danima kada unosim najvise hidrata.
Citat: mareee Februar 27, 2013, 03:13:06 posle podneDa li bih mogao da radim trening 5/3/1 dok sam na rotaciji uh? Treninge bih radio danima kada unosim najvise hidrata.Zašto da ne.
Citat: Boban -ban Februar 27, 2013, 03:28:50 posle podneCitat: mareee Februar 27, 2013, 03:13:06 posle podneDa li bih mogao da radim trening 5/3/1 dok sam na rotaciji uh? Treninge bih radio danima kada unosim najvise hidrata.Zašto da ne. cekdali si druze razumeo za cega sluzi trening 5/3/1?
Za povećanje snage. I, sam ga radim s vremena na vrijeme. Samo što nijesam mislio da treba svaki trening. Već da ubaci ponekad, kao što je on rekao danima kada unosi najviše UH tj kada može da izvuče najviše snage. Opet, ne svaki dan i ne često.
CitatZa povećanje snage. I, sam ga radim s vremena na vrijeme. Samo što nijesam mislio da treba svaki trening. Već da ubaci ponekad, kao što je on rekao danima kada unosi najviše UH tj kada može da izvuče najviše snage. Opet, ne svaki dan i ne često. hmmmvidi ovakoako su ROTACIJE sa Uh u pitanju a u cilju SKIDANJA kg a pretpostavljam da jesu jer nesto nisam siguran da momak zna za neke druge stvari,onda ja ne vidim ama bas ni jedan razlog zasto RIZIKOVATI bilo sta sa ovim programom koji je namenjen tome sto si rekao i da je namanjen?rotriati UH ne znaci da mozes da silujes tezine u danima sa viskom Uh (mada sama rec zvuci glupo jer ako su rotacije sa Uh za skidanje kg inda i NEMA FUCKING DANA SA VISKOM UH) ali i sve skupa da to prodje,telo nije U STANJU DA URADI SUPERKOMPENAZIJU za manje od 24 h da bi bio siguran da je sposobno da teznisko opterecnje od tipa 80-90% RM...stvarno ne vidim poentu ovoga i morao sam da reagujem da neko ne pomisli da radi ovo i da ode u bananeors
A, s obzirom da rotacije ne znače uvijek skidanje kilograma