Proslog leta sam koristio http://www.ogistra-nutrition-shop.com/index.php?dispatch=products.view&product_id=30314 i pokazao se kao odlican, uspeo sam da smrsam dosta a u isto vreme i da nabacim misicnu masu... Sad sam opet poceo da treniram al ovaj put bih isao samo na misicnu masu pa sam razmisljao o nekom suplimentu tipa mass gainer itd... Ako imate neki provereno dobar da mi preporucite, narucio bih ga vec ove nedelje... do maja meseca bih radio masu pa posle na defku
pa vec smo ti odgovrili onda
ti ako nisi dugo trenirao itd itd i imas sve predispozicije onda da od gainera napravis toliko cal suficit da ces da dobijes 10 kg za 40ak dana-SAMO SE ZAPITAJ CEGA.
jer
nisi dugo trenira-metabolizam si adapitrao sa verovtno smesan broj cal i to iz lose hrane
sada ces da
nastavis da se hranis lose (pretpostvljam-sa mozda malim izmenama),ali uzeti ces gainer koji po servingu ima 500-800 cal
i tako 3 x dnevno na tvoju hranu i TRAS!!! ti si u cal suficitu od 1500-2500 cal!!
i znas gde ce to da sve ide?
dakle
sredis hranu da unosis dovljan brj B i UH po kg telesne tezine
protein odredi za posle treninga i racunaj u ukupan unos dnevo B
2.2 gr B po kg tezine +4 gr Uuh sa tim da podizes sa 50gr svakih 14 daba i eto tebi srece