Vitargo je jedna vrsta prostog secera,ako ne grijesim...ali za "waxy maize starch" prvi put cijem,na zalost...Mozes li malo da mi pojasnis ako te ne mrzi...pozz
kakva su iskustva sa mesanjem amino wheya (cokolada) sa nekom dextrozom sa ukusom ? koji ukus najbolje lezi uz cokoladu ?malo mi dosadio ukus cokolade pa bi promenio ...
Citat: Mickey Rourke Novembar 25, 2012, 01:38:44 posle podnekakva su iskustva sa mesanjem amino wheya (cokolada) sa nekom dextrozom sa ukusom ? koji ukus najbolje lezi uz cokoladu ?malo mi dosadio ukus cokolade pa bi promenio ...kao sto rece kolega ispodali imam nekoliko njih koji su mesali aw sa secerom koji je imao ukus pomorandze i kazu da su dobli ukus kao jaffa caksee sad....nisam bas ljubitelj slatkog tako da nisam probaoali eto opcije mozda
Popijes prvo dex, pa onda whey ako ti ne odgovara okus kada ih sastavis.
CitatPopijes prvo dex, pa onda whey ako ti ne odgovara okus kada ih sastavis.pa nije njemu dosadila mesavina dex i proteinvec ga smorio ukus cokolada pa bi to malo menjao
Krecem na definiciju, radicu rotacije. Jel moze neko da mi napise kako da koristim BCAA i glutamin, tj. koliko grama i kad???
Citat: Deni BG Novembar 26, 2012, 05:52:16 posle podneKrecem na definiciju, radicu rotacije. Jel moze neko da mi napise kako da koristim BCAA i glutamin, tj. koliko grama i kad???10-15 gr Bcaa I ISTO TOLIKO GLUTAMINA pred trening