Odgovara mi u smislu da imam obaveze u toku dana nekad pa preskocim 1 ili 2 obroka i to me onda deprimira i osecam se kao da sam otisao u dubok katabolizam.O IF sam citao da ima odlicne rezultate sto se tice zdravlja tj da je jako zdrav za digestivni trakt varenje krvnu sliku i osetljivost na insulin sto je valjda jako vazna stvar nisam citao nigde da je stetan,Nisam razmisljao o onom extremnom 48 ili 72 sata bez hrane vec 5-19 ili 4-20
Поштовање, да ли грешим ако посолим пиринач (оброк пре тренинга) или да га једем овако без ичега и да ли смета ако пијем киселу воду 1,5 литара дневно? Хвала унапред
Хвала најлепше. А што се тиче киселе воде, да ли могу да је пијем?
Imami jedan problem,a to je sto imam veliki gluteus,a to mi se ne svidja.Jel moze to nekako da se smanji?Da li da prestanem da radim cucanj i iskorak,ili da ih radim ali sa malim tezinama,i velikim brojem ponavljanja,na primer 20 i vise???
Citat: Esko bg Novembar 05, 2012, 11:26:45 posle podneImami jedan problem,a to je sto imam veliki gluteus,a to mi se ne svidja.Jel moze to nekako da se smanji?Da li da prestanem da radim cucanj i iskorak,ili da ih radim ali sa malim tezinama,i velikim brojem ponavljanja,na primer 20 i vise???pa ne postoji trening za masu ili za def pa tako ne postoji treing za smanjivanje gluteusapostoje dijete ukoliko imas viska SALA na glutetusima i vezbe koje u tome pomazu a jedan od njih je iskorak,sissy squats itd itd itdali posto je i pitanje malo,ono...ne rezensko a prilicno je glupo da te se trae slike gluteusa jer zvuci nastrano..neznam sta bih ti drugo rekao
Jel mogu da sprecim njegov dalji rast,da li da izbacim neke vezbe, ili sta??
Jel mogu da sprecim njegov dalji rast,da li da izbacim neke vezbe, ili sta???
Citat: Kemis Septembar 28, 2012, 02:02:26 posle podneEvo jedno blic pitanje za sve. Koliko junk dana sebi dozvoljavate mesecno kada radite masu?Ja sam na defki ali sam smislio jedan sistem na svake 4 nedelje, jedan dan od 5 dnevnih obroka 2 slana i 1 sladak, nekad i obrnuto...To sam od skora uveo neko pravilo...
Evo jedno blic pitanje za sve. Koliko junk dana sebi dozvoljavate mesecno kada radite masu?
navukao sam bas mnogo vodurine ovaj tjedan,svasta nesto se pilo i jelo,postoji li nacin kako da ispisam visak vode preko dana,ili da se na neki drugi nacin rijesim makar 1-2 kg vodurine ?