Da li ima smisla piti u toku treninga bcaa i glutamin sa vodom? Ili samo pre i posle treninga?
Citat: Jančok Avgust 02, 2012, 01:15:50 pre podneDa li ima smisla piti u toku treninga bcaa i glutamin sa vodom? Ili samo pre i posle treninga?Pre i posle, a u toku samo tecne amino u ampulama. Imas na forumu kako, sta, zasto... itd.
Citat: nodlocnost Avgust 02, 2012, 02:26:20 pre podneCitat: Jančok Avgust 02, 2012, 01:15:50 pre podneDa li ima smisla piti u toku treninga bcaa i glutamin sa vodom? Ili samo pre i posle treninga?Pre i posle, a u toku samo tecne amino u ampulama. Imas na forumu kako, sta, zasto... itd.Posto ima na forumu kako, sta i zasto...jel bi mogao da napises zasto ne moze bcaa i glutamin da se koristi tokom treninga ili neki suplement na bazi bcaa i glutamina? I zasto samo tecne ak u ampulama a ne neke druge?
.jel bi mogao da napises zasto ne moze bcaa i glutamin da se koristi tokom treninga ili neki suplement na bazi bcaa i glutamina?
Citat.jel bi mogao da napises zasto ne moze bcaa i glutamin da se koristi tokom treninga ili neki suplement na bazi bcaa i glutamina?genralno gledajuci bi moglo (da zanemarimo brzinu apsorbcije u ovom trentunku)aline vidim razloga zasto to raditi ako si ih vec uneo PRE treninga a sprecavanja katabolzima mozes da sprecis sa mnogo manje novca (jeftinija opcija) tecne aka ako mislis da ce 5 gr bcaa ili 5 gr glutamina pomoci u toku treninga-hoce,samo se bojim da nece bas ta kolcina da brzo stgine tamo gde treba
Pitao sam iz nekih drugih razloga.
Koliko jedno jaje ima proteina? Citao sam na forumu oko 3-4 grama al neki biolog me uvjerava da ima 50. Znam da nema toliko al opet da pitam
Citat: Borko_Savic Avgust 02, 2012, 08:33:35 posle podneKoliko jedno jaje ima proteina? Citao sam na forumu oko 3-4 grama al neki biolog me uvjerava da ima 50. Znam da nema toliko al opet da pitam možda je on mislio na težinu celog jajeta