Aman govoris coveku da nije bitno koje meso jede,pa daj da svi uzmemo prase i veselo....
Naravno da te ne zanimam,to je ljudski,kao sto je i u mom slucaju sto se tice tebe,sve je to normalno,nigde greske,samo nemoj da ti se ponovi neka uvreda...
procitaj ovo 20 puta
Moras razumeti da belo meso i bilo koje drugo meso sve je to !!!!!"isto"!!!!!!!
!!!! (ima svoje bioloske razlike ali to tebi nije bitno veruj mi)!!!!!
!!!!!manje vise kada gledamo osnovu to je meso ima odredjenu kolicinu proteina i masti!!!!!!!
!!!!recimo belo meso ima izrazito mali procenat masnoce u sebi i oko 23g cistog proteina na 100g tako da nemoj da mislis da ako jedes belo meso samo da ces brze napredovati ili sporije!!!!!!!
!!!!bitni su proteini koji dolaze iz mesa a manje vise koje meso,!!!!!!!!!dok zadovoljava kriterijume da ima malo masti svako je dobro
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!dalje ovo sto si pitao za batak i karabatak super su ali imaju vecu kolicinu masti to je sva razlika izmedju njih i belog mesa...pa zato ako drzis neku dijetu
recimo i vodis kontrolu oko kolicine masti koju unosis treba da pazis na to to je !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!sva mudrost!!!!!!!
nadam se da si uvideo sad svoje greske......pokusavas da me nabedis da sam reako neku glupost ali na kraju mislim da i sam shvatas da gresis...