Evo da podijelim sa vama ljudi jedno moju ideju koja mi se pokazala kao korisna kad je u pitanju kreatin monohidrat, imao sam kreatin koji nije mikronizovan i jednostavno se slabo rastvarao i osjecao sam pijesak na zubima svima dobro poznata stvar , od takvog kreatina sam napravio kreatin koji je mikronizovan tako sto sam ga stavio u aparat koji od obicnog secera pravi secer u prahu i za 5 minuta oko pola kg kreatina pretvorio bukvalno u mikronizovan kreatin koji se savrseno rastvara na taj nacin mozete i malo ustedjeti s obzirom da je mikronizovan kreatin i malo skuplji , mozda neko misli da komplikujem ali ovo je meni mnogo pomoglo jer sam planirao kreatin da bacim.Pa eto ako nekome pomogne.
pa dobro
ti si to sto se kaze opisao na prost nacin
ali stvar je u tome sto to I JESTE TAKO.
Ljudi na zalost padaju na marektin poteze tipa..100% kreatin ( ne znam sta bi mogao drugo da bude osim da je 100% ) ili PURE MICRONIZED itd titd itd.
Jedina razlika je u tome sto ukoliko je granulat (zrno) krupniji, tada moze da dodje do nesto teze aposrbcije. Sve ostalo je marekting i same proizvodjaci ( BREND NIJE PROIZVODJAC) biraju stepen krupnoce granulata u proizvod koji ce pakovati.
cena se naravno razlikuje od kalibrazze granulata, ali ne utoliko da neko kaze da je JEDAN monohidrat BOLJI od drugog, ali je kalibraza granulata ISTA