Zaboravio sam da napišem da nisam na dijeti.Cilj mi je prije svega da se ne mastim a ako bi mogao da nabacim još malo mišića ne bi bilo loše mada i da ostanem na istoj mišićnoj masi nisam nezadovoljan.
S obzirom da kasno idem u krevet budim se oko 11:00 najkasnije 11:30.Dok spremim doručak (najčešće 7 bjelanaca,3 žumanca , 100 grama ovsenih,jedna jabuka,malo cimeta,3 tablete multivitamina,2 kapsule omega3),
prvi obrok mi je otprilike oko 12:00.Trening oko 14:00.Pred trening uzimam no reaktor.Posle treninga jedan dozer dekstroze + jedan i po dozer proteina i 5g kreatina.Pwm mi bude između 15:00 i 15:30,zavisi od treninga.
Drugi obrok mi je najčešće oko 16:30,a ako me sitost od pwm-a drži duže onda oko 17:00.Tu jedem 250g pilećeg filea i rižu.Rižu nisam mjerio,skuvam je dosta pa jedem koliko mogu,uglavnom pojedem na oko veliku količinu
,plus neka salata.
Treći obrok mi bude oko 20:00h,opet 250g pilećeg filea sa rižom ali ako mi nije skuvana riža onda bih jeo ovsene,upravo sam zbog toga postavio ono pitanje gore.Plus sa tim obrokom idu 3 tablete multivitamina (ultimate nutrition daily complete formula) i neka salata.
Četvrti obrok,oko 23:00,koji je najčešće tunjevina ili pileći file ili junetina,svaki dan različito.Pojedem oko 200g mesa ili konzervu i po tunjevine.
I pred spavanje,to mi dođe 01:30-02:00 popijem jedan dozer kazeina + 2 kapsule omega3.
To bi bilo to.Mislim da mi je dnevni unos proteina sasvim ok s obzirom da imam 83-84 kg,jedino ne znam da li mi je ok unos UH-a.