Hvala Pedja puno!
I da ne spamujem temu dalje, samo jedan savet za sve one koji nisu sigurni u svoj plan ishrane i treninga ili su pocetnici: Pitajte iskusnije pre nego sto krenete da slepo sledite nesto pogresno! Nije sramota, vec CAST pitati ljude koji su od svog tela napravili HRAM ESTETIKE i dan-danas bi mogli da pariraju mnogima upola mladjima na silnim takmicenjima! Ja cu se konkretno osvrnuti na Pedju Petrovica, coveka koji mi je na svako pitanje, nedoumicu i savet odgovorio za najkasnije sat-dva na fb, dao vrlo detaljan odgovor, dao preporuku sta da izbacim, ubacim, zamenim u suplementaciji, ishrani...
Naglasavam, ja NISAM pocetnik, ali s' obzirom da posle pauze krecem maltene od nule, kao da jesam, i nisam zelela da eksperimentisem hoce li ovo raditi ili ono, vec sam htela da paznju i energiju usmerim na ono sto ce PROVERENO da radi, a za to je savetima u mnogome zasluzan Pedja.
I da, jos jedna stvar - ukoliko mislite da se ovaj covek ugleda na kojekakve mamipare, da znate samo da mi NIJE prosirio listu suplemenata, vec SUZIO tokom nasih prepiski i razgovora ovih par nedelja.