Nisam ni bio svestan da se supsi bas toliko fakeuju... mislim, cuo sam po nesto tu i tamo, bilo je i u medijima reci o tome...
Takodje, i po forumu sam u par postova video da se to spominje ali nisam naisao na nista konkretno, a bas me interesuje vise detalja o tome...
Da li je moguce da tako verno iskopiraju ambalazu, seal folije, hermeticke poklopce, zigove, kodove ?
Koji su najcesci supsi koji se kopiraju? pretpostavljam oni skuplji kako bi uzeli vise love...
Ako vec postoji tema, molim nekog da postavi link
Hvala
ko je i u jednoj recinici spomenuo fejkovanje?
nisti ti to dobro
ali da ima -ohoooooooo pa i te kako
zasto bi trebalo da se KOPIRA bilo sta?
zar mislis da jedan (bilo koji brend) sam pravi amabalazu? NE-kupuje je gotovu na globlanom trzistu od firma koja se bave PET poslom
zar mislis da je i jedan BREND prozivodjac? NE-to su punioci pa tako npr,jedan brend moze da puni za vise njih,ovisno o kapacitetu.Naravno,ja ovde i ne smem i necu da pricam o tome,ali ono sto mogu da kazem,da neki od "poznatih" brendova se pune npr kod nama "nepoznatog " brenda..sama rec BREND znaci samo to i nista vise.Ti npr ako sutra budes hteo da pokrenes liniju CULE NUTRITION,mozes da je imas bez bilo kakvih rpoblmea.
sto se tice cepova itd..pa to se sve KUPUJE..
ne znam o KAKVIM kodovima pricas
moze da postoji LOT broj i to je jedino po cemu e moze znati,ako se firma udostoji da ti odgovori kada je i kome i GDE prodala LOT broj koji ti imas kod sebe.pa je tako bilo slucajeva da su ljudi pisali firmama,i da LOT broj je izmisljen ili je u najboljem slucaju isporucen na trziste EU 2010-2012 god
nema KODOVA,postoje samo LOT brojevi
etikete i ostalo,pa to danas svako dete koje ima bolji stampac moze da radi,a za malo zahtevnije etikete tzv groese and shine se mora koristiti ploter.....ali boze moj..kome danas to treba,kada se rade serije od po 1000kom i to moze da uradi ..zna se..
ne znam ni o kakvim zigovima pricas jer takve stvari aposlutno ne postoje.
sve u svemu
siroka tema,ali nije ni bilo rec o FEJKU vec da ljudi smatraju da i kada kupe orginal za 100 eu da ce da se NABUDZE a da nisu procitali ni slovo na nutritin facts...a to nema veze sa FEJKOM vec sa tim da su ljudi na zalost.....