kornfleks na 100g secer 2g, UH 77g, vlakna 7g, zasto ovo nije ok
aj ne bitan kornfleks, sta je sa zobenim, mogu li one?
Mislim, nisam ja sad zapeo pa da zanovjetam. Ako mislis da ne moze onda cu nastaviti kao i do sad, nego me zanima zasto moze ili ne moze i to je to
ti zajebvas ili sta?
zaista si neverovatan covek i licno ti poslednji put odgovaram na bilo koju temu,posto nisi konstatnan da izdrzis u necemu ni 7 dana
dakle
1 budalastim reklamama nikad kraja, pa se i ekspadniranim zitaricama pevaju hvalospevi. To su one pufnaste, naduvene zitarice, koje su takvim napravljene pod velikim pritiskom i visokom temperaturom..
2 Mnogi pogresno misle da je niskokaloričan (uvek citajte deklaraciju). To je, u stvari, instant kacamak u ljuspicama. (citaj gore kakos e prave instatn stvari)( Svakako je bolje da pripremis kacamak umesto da pojedes kornfleks.
3 mnog na dijeti jedu kornfleks misleći da je extra dijetalan i zdrav... greška! prosao je takav proces obrade da je jako malo vrednog ostalo u njemu,bolja opcija od njega su celovite žitarice - ovas, jecam, raz, psenica.
4 TI NISI ADO da li je tebi to jasno?
Ako nisi gledao film KARAULA,pogledaj pa obrati paznju na deo kada se Sergej obraca vodniku:
Druze vodnice,ja bih isao za Beograd da se poklonim na Titovom grobu!!
Vodnik odgovara: Jeli? i ja bi jebao Vesnu Zmijanac,ali nesto ne ide.....