Mileni i Stefanu je čudno što si izvukao informaciju iz konteksta. Ta formula P+UH znaci brzi protein (jaja, whey) i hidrat (ovas pirinac). Kakvo voce prvo ujutru, cemu drndati insulin od ranog jutra, ne jedu se ujutru seceri samo. Sve ovo pise sto puta na forumcini nasoj najdrazoj.
Pa whey sa vodom i banana nisu ''samo seceri'' i nece bas toliko ''drdati insulin'
nisi nista jeo je cilj da telu das amino kis. i glukozu sto pre.
[
1. Radim rotaciju sa UH pa me zanima uz sta da popijem whey ujutru pred posao u onim danima kada sam na 0 ili na niskom unosu UH? 2. Opet kada su mi dani sa niskim unosom UH, da li se preporucuje da radim HIIT nakon treninga (prije podne nemam vremena) ili bih mogao kardio niskog intenziteta nakon treninga ili je sam trening dovoljan za topljenje masti tim danima?Hvala
Imam jedno pitanje,posle treninga,6 jedinica insulina,posle uboda moze 2 merica whey+dekstroza i onda posle sat vremena kuci cvrst obrok ,ili mora obrok tipa piletina i pirinac ?
Citat: pekipro Jun 29, 2014, 10:52:06 posle podneImam jedno pitanje,posle treninga,6 jedinica insulina,posle uboda moze 2 merica whey+dekstroza i onda posle sat vremena kuci cvrst obrok ,ili mora obrok tipa piletina i pirinac ?meni ovaj post tako bode oci da sam morao da iskomentarisem. iskreno se nadam da je ovo tek neki plan i da jos nisi krenuo ovo da koristis. dajte pomozite decku da ne napravi neko sr*nje. da imam nesto pametno, rekao bih, ali stvarno ne znam mnogo toga oko insulina, osim da je preopasno koristiti ga bez dobrog poznavanja materije i da moze da napravi veliko sr*nje.
CitatPa whey sa vodom i banana nisu ''samo seceri'' i nece bas toliko ''drdati insulin'drndati ce I TE KAKO a pogtovo nakog sna i pogtovo u jutarnjim casovima kada je GH najveci a ti ga razaras sa secerom
Citat: Pedja_Petrovic Jun 30, 2014, 07:09:28 pre podneCitatPa whey sa vodom i banana nisu ''samo seceri'' i nece bas toliko ''drdati insulin'drndati ce I TE KAKO a pogtovo nakog sna i pogtovo u jutarnjim casovima kada je GH najveci a ti ga razaras sa seceromUPRAVO! znaci nema vece gluposti od uzimanja voca u prvom obroku! apsolutno beskorisno i koci metabolizam ,znaci zna se P+ kompleksni UH , kraj price
Ljudi su od svog nastanka i davnina jeli voce i sad od jednom da voce koci metabolizam...
Citat: Jande Jul 02, 2014, 06:53:15 posle podneLjudi su od svog nastanka i davnina jeli voce i sad od jednom da voce koci metabolizam...Nekoci voce, vec seceri i slatko. Zato banana nikako ujutro, vec posle treninga kao pwm, umesto dex-a, suvog grozdja i slicno.
Dali je dobro konzumirat hleb od integralnog ili graham brasna?