Jedna provera informacije:Da li je tacno da je Whey koncentrat veoma male bioraspolozivosti, toliko da se ne isplati uzimati ga, samo izolat i hidrolizat nakon treninga?
Posto sam dosta oslabio sa kilazom, odlucio sam da krenem sa ishranom za masu, medjutim stvar je u tome sto se dvoumim ipak. Iako sam mrsav, oko stomaka imam malo masti i to me nervira, pa me zanima koja je vasa preporuka, da li prvo da skinem to pa da krenem sa ishranom za masu, ili prvo masa pa to posle da skidam? Zahvaljujem
Jel moze da se jede onaj OMEGOL maslac? pise d aima dosta monozasicenih i omega 3
Jednom ortaku je rekao neki lik da ne jede crveno povrce na definiciji, konkretno paradajz.. Pa jel' ima objasnjenje, zasto, kako ? Hvala
Ma to mu rekao neki lik, kapiram klasican guru iz teretane, nego decko nije hteo da ulazi u diskusiju.
pitanje oko hidrata znam da se ujutru uzima najjveca kolicina UH ali me zanima neki pricaju da treba veliku kolicinu uzeti pre treninga a opet neki kazu mala kolicina pre a Velika posle treninga ?
Citat: djLE Jun 07, 2014, 03:20:54 posle podnepitanje oko hidrata znam da se ujutru uzima najjveca kolicina UH ali me zanima neki pricaju da treba veliku kolicinu uzeti pre treninga a opet neki kazu mala kolicina pre a Velika posle treninga ?Svejedno, kako kome odgovara.