Na konto ove price sa gvozdjem-i ne unosenjem mesa-i sama sam imala velikih
problema pre nekih8-9 godina.Tad sam i prvi put krenula sa nekakvim treniranjem-
dosta kardia(
)i teratana.Nisam bila u mogucnosti da pripremam hranu-i sve od mesa
sto sam jela bila je tuna i sardine.Meso u detinjstvu sm mrzela i izbegavala.Naravno,povrce
i salatu sam tamanila besomucno.
Naime-pocelo mi je bivati jako lose-ucila sam,radila i trenirala pa sam mislila da je od umora.
Krenula je depresija,stanja pred padanje u nesvest,umor,stalno mi se spavalo,razdrazljivost...
Ne mogu opisati kakva je to depresija bila,cak sam uzele i Persen u nadi da ce resiti problem
ali sam ga uzela samo jednom i zlo mi je bilo.Elem-odem konacno kod lekara posle 2 meseca,
krvna slika uzas,isla sam na razna ispitivanja,stajala u cekaoici KBC Zvezdara sa dedama i babama
preko 70godina-obolelim od raka.......
I onda je krenula dugotrajna terapija i rezim ishrane-konjsko meso,piletina itd a opet odvajanje od
nekih namirnica koje smanjuju apsorpciju.Naravno-reporodila sam se
Prenekih godinu i nesto kad sam radila krvnu sliku poslednji put-dr je rekao da mogu da dajem krv koliko
je dobra.Inace jedem bar 1kg mesa dnevno od zivotinja ciji je smisao postojanja da budu pojedene.
Inace-strasno je da se trudnica odrice mesa jer je to sad stanje kad osim sebe mora da misli na jos
jedno malo bice koje apsolutno od nje zavisi.
Izvinjavam se zbog predugackog posta.