posto trenutno nemam uslove da se hranim kako treba da li da jedem sve ukljucujuci i slatkise itd. ili da jedem manje ali da probiram?
Citat: S T E F A N Februar 15, 2014, 08:34:29 posle podneBelo meso ima 2-3 gr masti ako se spremi kako treba,tj. na teflonu,rerna ili kuvano,tako da ja te masti i ne racunam.Koliko mi je poznato,racunaju se zdrave masti kao sto su kostunjavo voce,maslinovo ulje,omega 3 itd.SVAKA mast se racuna. zar je bitno kakva je? pa svaka mast ima kalorija. po cemu je razlika izmedju masti iz mesa ili badema? cak i krti dijelovi svinjetine imaju max 5-6 g masti.. kako bi onda piletina imala vise od toga ...
Belo meso ima 2-3 gr masti ako se spremi kako treba,tj. na teflonu,rerna ili kuvano,tako da ja te masti i ne racunam.Koliko mi je poznato,racunaju se zdrave masti kao sto su kostunjavo voce,maslinovo ulje,omega 3 itd.
Gde mogu da nadjem nacin da izracunam proteine uh i masti koliko trebam da unosim?
Kad to izracunam na foru 4,4kc po p i uh i 9kc masti jel?
? Kako drugacije da znam koliko treba da jedem onda?
Danas nisam stigao da napravim pirinac ranije, zbog obaveza. Danas mi je na rotacijama 225 UH dan. Eto tek sad se ohladio u frizu. Sme li pirinac u 6 uvece da se jede. Inace pirinac jedem u 13 h popodne i obicno imam spreman, ali danas je ispalo tako kako je ispalo.