Citat: TheHunter^ Septembar 20, 2013, 09:06:50 pre podnealergican(tolerantan, ili kako se vec kaze)intolerantan
alergican(tolerantan, ili kako se vec kaze)
pokusaj jos par puta da testiras pa ces da vidis.izbaci taj dorucak ovsene + mleko,jer i onako je to losa opcjauzmi ovsene+whey+ sokmoguce je da te boli stomak bas od te kombiancija
Citat: Steam Avgust 30, 2013, 11:00:06 posle podneZnao sam majkemi kada bace ove fore kao fit jogurt ili fit kikiriki pa ja jos nasedam na ovaj "integralni" hleb sere mi se majkemi al dobro nisam znao,moze neki primer integralnog hleba koji vi koristite pa cu znati ubuduce sta da gledam ?imas one njemacke integralne hljebove po marketima al su skupi da valja 500gr dodje 2-3eura.....ali kao sto Bole kaze to nekad za promjenu malo,drz se rize i zobenih i krompira.....
Znao sam majkemi kada bace ove fore kao fit jogurt ili fit kikiriki pa ja jos nasedam na ovaj "integralni" hleb sere mi se majkemi al dobro nisam znao,moze neki primer integralnog hleba koji vi koristite pa cu znati ubuduce sta da gledam ?
Како стављате овсене са степ соком? Направите читав степ сок са водом прво па сипате или једноставно поспете кесицу или дио кесице по овсеним па залијете водом?
Тја, што знам у пм, ја сам их вазда јео са јогуртом јер како нисам имао веј, нисам мора' тако, а сад планирам да га узмем па оно, мораћу тако