Evo ga jedan Giga serije trenutno.
Kako biceps+triceps nije trening.A sta je? Postoji veliki broj ljudi na forumu koji rade ruke na jednom treningu...
Citat: dragan vg Jun 07, 2013, 11:07:42 posle podneKako biceps+triceps nije trening.A sta je? Postoji veliki broj ljudi na forumu koji rade ruke na jednom treningu...Pa rekoh meni. Vjezbe za biceps/triceps koristim kao pomocne vjezbe koje dodajem na osnovne liftove. Trening ruke mi je gubljenje vremena.Sto se tice giga setova, to cu da radim kad budem dobro opremljen.
Citat: Boban -ban Jun 07, 2013, 05:21:01 posle podneCitat: Syncopat Jun 06, 2013, 02:40:56 pre podnejedakle, probaj što manje a intezivnije.. iznenadićeš se.. U jbt zar tako malo?Sad sam u dilemi dali ja radim previseobicno odradim za triceps 5-4-3 ili 5-3-3 a biceps 4-4-3 I koliko dugo se drzite jednog plana treninga,na koji vremenski interval menjate?Ne razumem sto se toliko vezujete za to sta drugi rade, ako ti ide lepo kako do sad radis sto da menjas. Npr ako Bukas jede pahuljice zadnji obrok i ne masti ga mozda nekog drugog hoce, ne treba se vezivati za sve i svasta sto je drugacije od vaseg, niko ne garantuje da je to bas to za tebe..
Citat: Syncopat Jun 06, 2013, 02:40:56 pre podnejedakle, probaj što manje a intezivnije.. iznenadićeš se.. U jbt zar tako malo?Sad sam u dilemi dali ja radim previseobicno odradim za triceps 5-4-3 ili 5-3-3 a biceps 4-4-3 I koliko dugo se drzite jednog plana treninga,na koji vremenski interval menjate?
jedakle, probaj što manje a intezivnije.. iznenadićeš se..
ja licno mislim da imam sasvim solidne misice. hteo bih da se isecem.. uh unosim samo za dorucak. eventulano rucak cisto da se ne onesvestim. hocu sto vise da smrsam a nekako mi ruke prve mrsave.. mada dok ih treniram stvarno budu 30% vece sto mi nikad u zivotu nije bilo tako Oo. ja i pored toga sto radim mnogo kardija slabo mrsavim.. prosto neverovatno.. mada forma za plazu je jos malo pa tu
Ja radim biceps i triceps kao pomocne vjezbe u max 5 serija, kad radim gornji dio tijela.
Trening ruke mi je gubljenje vremena.
verovatno glupo al ajde da pitam Da li mi sa našim načinom vežbanja i ishranom itd određujemo Oblik mišića ili je to nešto urođeno, što ne može da se menja