Znam brajo..hvala na preporuci... jbg kad spremim ujutru oko 7 kilo belog ili pola kg sa pirincem ili krompirem zavisnosti od dana...tek oko 10 krenem da jedem to...i onda po ceo dan tako po malo od toga..a ujutru kad imam wheya opalim jednu mericu i saku badema omege 3 i liver tonica...kad nemam nista.. jbg...lose sam organizovan..ae probacu ovo sa vodom i jogurtom...mleko ne zelim zbog stomaka...laktoza jbg nisam hc zderonja..ali se trudim koliko mogu...jedno vreme sam kidao ovsene + voda + step..ili whey...ali posle mesec dana psiha otisla..jbg...
Citat: G-M Maj 26, 2013, 08:53:23 posle podneZnam brajo..hvala na preporuci... jbg kad spremim ujutru oko 7 kilo belog ili pola kg sa pirincem ili krompirem zavisnosti od dana...tek oko 10 krenem da jedem to...i onda po ceo dan tako po malo od toga..a ujutru kad imam wheya opalim jednu mericu i saku badema omege 3 i liver tonica...kad nemam nista.. jbg...lose sam organizovan..ae probacu ovo sa vodom i jogurtom...mleko ne zelim zbog stomaka...laktoza jbg nisam hc zderonja..ali se trudim koliko mogu...jedno vreme sam kidao ovsene + voda + step..ili whey...ali posle mesec dana psiha otisla..jbg...To sto radis je skroz ok, jer i ja tako isto radim. Ujutro dok se jaja i kafa kuvaju spremam kilo mesa za ostatak dana, sto je bas suprotno od neorganizovanosti.
Citat: Стеван_Ч Maj 26, 2013, 09:31:57 posle podneCitat: G-M Maj 26, 2013, 08:53:23 posle podneZnam brajo..hvala na preporuci... jbg kad spremim ujutru oko 7 kilo belog ili pola kg sa pirincem ili krompirem zavisnosti od dana...tek oko 10 krenem da jedem to...i onda po ceo dan tako po malo od toga..a ujutru kad imam wheya opalim jednu mericu i saku badema omege 3 i liver tonica...kad nemam nista.. jbg...lose sam organizovan..ae probacu ovo sa vodom i jogurtom...mleko ne zelim zbog stomaka...laktoza jbg nisam hc zderonja..ali se trudim koliko mogu...jedno vreme sam kidao ovsene + voda + step..ili whey...ali posle mesec dana psiha otisla..jbg...To sto radis je skroz ok, jer i ja tako isto radim. Ujutro dok se jaja i kafa kuvaju spremam kilo mesa za ostatak dana, sto je bas suprotno od neorganizovanosti.Vidis,neko to uradi navece da se ujutro ne bi cimao..Neko mozda pocinje sa poslom u 7,pa da se ustaje sat vremena ranije da bi spremio meso,hmm