Posle davanja krvi, koliko otprilike ne ici u teretanu?
Akupunktura - mit ili zaista pomaze?Opet imam problem sa levim ramenom, a na brodu imamo devojku iz Koreje zbog koje dolaze ljudi na kruz, samo da urade akupunkturu.Ubedjuje me da ce posle 3-4 tretmana da mi resi problem, e sad... Po tretmanu 75 dolara (za goste je skoro 200 dolara)Ima li smisla, sta mislite?
Ja svaki dan derem 5-7 cijelih komada, holesterol u granicama normale, mjeren prije nekih mjesec dana...Jaja izmjeris i vidis prema nutritivnoj tablici koliko proteina i masti ima...
posto mi stizu tecne amino ovih dana,a nisam ih ranije koristio..moram li ih piti iz one ampule u toku treninga ili ih mogu lepo u vodu roknuti pa pijuckati u toku treninga?
jaje S klase je 65 gr. sa ljuskom, 60 gr. bez ljuske... gore-dole 2 gr. ali to je otprilike to... A klasa je -5 gr, B klasa je -10 gr....
Da li je mnogo jesti pet CELIH kuvanih jaja u jednom obroku tj. može li u tom slučaju doći do povećanja lošeg holesterola? Molim stručan odgovor ili odgovor nekog ko ovo praktikuje. Hvala I da li jedno jaje u proseku ima 6g masti?
Citat: filip85 April 03, 2013, 08:30:04 posle podnejaje S klase je 65 gr. sa ljuskom, 60 gr. bez ljuske... gore-dole 2 gr. ali to je otprilike to... A klasa je -5 gr, B klasa je -10 gr....S klasa, wtf? Ja sam vidjao A i B klasu samo. A krupnija, B sitnija jaja.