Hoce li nesto da mi se desi ako pijem 4 tablete Meltdown-a na dan umesto 3 kao sto je dozvoljeno?
Citat: Pedja_Petrovic Mart 13, 2013, 02:32:30 posle podneCitat: Kemis Mart 13, 2013, 01:54:25 posle podneCitat: Pedja_Petrovic Mart 13, 2013, 12:23:35 posle podnepa neznam kakva je mudrost jesti brusnice?mislim ne kapiram?Pa da se ne bace. pa to je oknego mi se cini da je on pitao..kako da ih jede..pitao sam Kada a ne Kako i ne reče mi za šećere, u kom obliku je najbolje da ih unosimo?
Citat: Kemis Mart 13, 2013, 01:54:25 posle podneCitat: Pedja_Petrovic Mart 13, 2013, 12:23:35 posle podnepa neznam kakva je mudrost jesti brusnice?mislim ne kapiram?Pa da se ne bace. pa to je oknego mi se cini da je on pitao..kako da ih jede..
Citat: Pedja_Petrovic Mart 13, 2013, 12:23:35 posle podnepa neznam kakva je mudrost jesti brusnice?mislim ne kapiram?Pa da se ne bace.
pa neznam kakva je mudrost jesti brusnice?mislim ne kapiram?
Citat: Milos Zivanovic Mart 13, 2013, 07:10:29 posle podneCitat: Syncopat Mart 04, 2013, 01:33:07 pre podnene idem u teretanu, treniram veslanje i napolju u svojoj reziji.. a decko ni ne ide u teretanu... http://www.realx3mforum.com/smf/index.php/topic,20283.msg344285.html#quickreply hvala. provalio sam da imam solidnu genetiku. kao klinac jos dok sam karate trenirao, bio sam fizicki jaci nego momci 2 god stariji od mene.. a licno poznajem jednog lika koji ima jos bolju genetiku msm decko je nizak.. on jede sve, pije, pusi, igra fudbal jednom nedeljno u balonu, ide u igraonicu a ima plocice bolje od mene genetika je cudo..a inace imam 2 pitanja sta je glutamin? salim se, nacicu sam odgovor.. drugo pitanje je glupo ali moram.. da li se nekome desava da mu se protein zalepi za shaker? mnogo me nervira.. ne mogu da operem shaker tamo u coskovima.. grebo sam pola sata danas..
Citat: Syncopat Mart 04, 2013, 01:33:07 pre podnene idem u teretanu, treniram veslanje i napolju u svojoj reziji.. a decko ni ne ide u teretanu... http://www.realx3mforum.com/smf/index.php/topic,20283.msg344285.html#quickreply
ne idem u teretanu, treniram veslanje i napolju u svojoj reziji..
pa odmah sam ga i oprao danas sam prvi put uzeo proteine i popio odmah posle treninga.. al dok dodjem sa ade kuci treba mi jedno sat vremena i ako za to vreme stvrdne toliko onda stvarno.. ima neki fairy da sipam i da ostavim da stoji sl put
Već ti je rečeno. Mada ti naravno nijesi ni pročitao a ni kliknuo na link koji sam ti okačio.
ALL-IN-1 CARBS se sastoji od jedinstvene mješavine brzo djelujućih ugljenih-hidrata sa kratkim i dugim lancem polimera, kako bi se osiguralo brzo i još duže nadopunjavanje mišića glikogenom, kao i brzo djelovanje substrata u izgradnji mišića, pri čemu se ubrzava oporavak i poboljšanje mišićnog rasta.Sitna kidanja u mišićnim vlaknima, iscrpljenost glikogena u mišićima i prekinuta kalcij ravnoteža unutar stanica, uzrokuje bol mišića i slabost. Nakon treninga, imunociti žure za popravak oštećenih dijelova mišića počinje nadimati-ukupno stanje tela je u rasulu! ALL in ONE CARBS na:http://www.ogistra-nutrition-shop.com/index.php?dispatch=products.view&product_id=30211
Citat: Pedja_Petrovic Februar 04, 2013, 05:28:33 posle podneALL-IN-1 CARBS se sastoji od jedinstvene mješavine brzo djelujućih ugljenih-hidrata sa kratkim i dugim lancem polimera, kako bi se osiguralo brzo i još duže nadopunjavanje mišića glikogenom, kao i brzo djelovanje substrata u izgradnji mišića, pri čemu se ubrzava oporavak i poboljšanje mišićnog rasta.Sitna kidanja u mišićnim vlaknima, iscrpljenost glikogena u mišićima i prekinuta kalcij ravnoteža unutar stanica, uzrokuje bol mišića i slabost. Nakon treninga, imunociti žure za popravak oštećenih dijelova mišića počinje nadimati-ukupno stanje tela je u rasulu! ALL in ONE CARBS na:http://www.ogistra-nutrition-shop.com/index.php?dispatch=products.view&product_id=30211jel si na ovo mislio ?
napisao sam malo ranije da ne koristim pwm za sada, niti sam ikada koristio al' dobro, hteo sam da pitam koji namirnica je najbolje za šećere ?valjda sam se sada dobro izrazio
ako ima neko iz banja luke pa da mi kaze dje ima da se uzme ella sir posto sam sve prevrnuo i nmg da nadjem niko nikad nije cuo za to :p