CitatAli isto neki biftek,kvalitetan,mlad,sigurno bi pojeo prije nego pileci file i te masti koje su u njemu sigurno ne bi skodile.Onda jaja,sigurno pojedemo barem 3,4 zumanca.Kokosovo i palmino ulje nisu losi,mct i tako..tacnoali to nema veze sa MASTIMA za koje je on pitao i koje njega zanimajuovo se odavno zna i nisti nista novo rekaomislimtj je kao da neko dodje na forum i kaze -e ljudi,procitao sam da je maslnov ulje zdravo.ne kazem TI nego pricam uopsteno
Ali isto neki biftek,kvalitetan,mlad,sigurno bi pojeo prije nego pileci file i te masti koje su u njemu sigurno ne bi skodile.Onda jaja,sigurno pojedemo barem 3,4 zumanca.Kokosovo i palmino ulje nisu losi,mct i tako..
Pre jutarnjeg kardia osim antikatabolika neki proteinski obrok tipa jaja ili merica wheya ili skvadus(ama bas nista)?
Koliko masti ima svinjski laskare?
U zamrznutom uglavnom ima vise vode, pa kada se odledi bude lakse nego svjeze...
Citat: tenssa Mart 03, 2013, 01:52:48 posle podneU zamrznutom uglavnom ima vise vode, pa kada se odledi bude lakse nego svjeze...a mislis li da se isplati?npr kg tog zamrznutog mi je 4e,dok je svjeze 7e.pa valjda te vode nije previse?
da li je bolje sardina ili tunjevina,sardina ima oko 20gr proteina na 100gr ali i 25gr masti nekako mi se cini puno,ali je mnogo jeftinija od tune pa,ako moze neko da da svoje misljenje.