Citat: Sljivko Februar 16, 2013, 01:30:17 pre podneJa molim za pomoc ...krenuo na rotacije zavrsavam trecu nedelju sada sve ide do jaja,samo me ubise bubuljice po ledjima.Pocele su ima nedelju dana,boze sacuvaj na sta mi ledja lice..Prvo sam mislio da je od znoja od kardia ali operem lepo ledja i nista ne pomaze.Od materijala nije sigurno posto iste majce koristim kao i ranije..w,ima li ko da preporuci bilo sta sto bi mogao mazati ili neki puder da ih probam zasusiti makar?jel uzimas neku hemiju?a ako ne uzimas onda verovatno testosteron response:Dznaci da si plodan ki parip salim sepojacano luenje testa je sasvim normalna pojavauzmi losion sa klindamicinom 5% I PRED SPAVANJE MAZE
Ja molim za pomoc ...krenuo na rotacije zavrsavam trecu nedelju sada sve ide do jaja,samo me ubise bubuljice po ledjima.Pocele su ima nedelju dana,boze sacuvaj na sta mi ledja lice..Prvo sam mislio da je od znoja od kardia ali operem lepo ledja i nista ne pomaze.Od materijala nije sigurno posto iste majce koristim kao i ranije..w,ima li ko da preporuci bilo sta sto bi mogao mazati ili neki puder da ih probam zasusiti makar?
Ista stvar jbt ledja mi kao nekom bogavcu a mazem nekim masnim kremama i neko mleko za telo nista,i ne seti mse da pitam ovde taman cu ovo da probam hvalja sljivko sto me podseti
unosis li ti uopste masti pored tih p i uh?ili bi da ti ta kasicica kokosovog ulja bude jedini izvor masti?
Koja je konkretno razlika sto se kreatina tice izmedju nekog monohidrata i "kreatina novije generacije", npr ovaj six star http://www.ogistra-nutrition-shop.com/index.php?dispatch=products.view&product_id=30252
Da li je bolje uzeti ako se nema para za oboje Omega 3 ili Vitamin C?
Citat: [Anabolic] Februar 17, 2013, 01:58:55 pre podneDa li je bolje uzeti ako se nema para za oboje Omega 3 ili Vitamin C?Ja bih pre uzeo omega 3.