Svakakve se nebuloze pricaju danas po skolama itd...
Kod nas u skoli nedavno bilo darovanje krvi za ljude koji su obolili od neke bolesti(nezz koju tacno rekose).. I oni(dvije neke zene sto prezentuju to) su poceli da pricaju da ljudi koji 'bildaju' i koriste proteine ne mogu dati krv.....Sto je nasmjesnije oni su to rekli i jos su u razredu poceli da nastavljaju sa tom temom kao to je ono sto popijes pa se napuses pa kad prestanes piti ispuses se itd......Al sta ti tu mozes kao pojedinac .....Al bas znaci smjesno.....![Nasmejan :D](http://www.realx3mforum.com/smf/Smileys/default/cheesy.gif)
Koji retardluk i bezobrazluk. Kako meni ova priča diže pritisak. Jednom prilikom sam svog izabranog doktora napušio zbog slične priče i uzeo drugog.
Dok sam bio u srednjoj školi ja i mojih par drugara koji smo trenirali, redovno smo se odazivali na te akcije davanja krvi. Dobijemo nakon toga 2 dana da ne idemo u školu i nama super, svi srećni svi zadovoljni. Nalazi uvijek IDEALNI, a koristili smo i protein i kreatin, gejner, BCAA i svega ostalog čega smo se mogli tad dokopat a da je bio dodatak ishrani. Iz našeg odjeljenja je bilo još par njih koji su htjeli da daju, ali znam da su dvojici našli neke zdravstvene probleme i nijesu mogli biti davaoci (ta dvojica nikad teg nijesu digli.) Mene su posebno zapamtili jer su uvijek bili kliničkom bili u deficitu sa mojom krvnom grupom ( 0 negativna)
Prema tome, te ćurke takve kakve su i koje su ko zna kako dobile posao, treba prije svega (da uopšte postoji neko iole pametan ko ih kontroliše), kaznit sa makar pola plate. Da ne lupaju takve gluposti i da se osvrnu na one npr GOJAZNE - kojih su škole sve više i više pune, a one koji treniraju IZDVOJIT kao osobe koje imaju prednost nad svima.
Sad ne želim da ulazim u priču o onima koji uzimaju hormone itd... Tu je stvar malo drugačija. Ne samo zbog tih steroida koje se koriste, već zbog retardirane omladine koja ne zna da ih koristi pa sjebe sebi zdravlje.