Sve jasno Pedja hvalaa.Ja inace nemam problema sa snom zaspim za minut bukvalno,ali bi voleo da probam te stvarcice za spavanje cisto eksperimenta radi Jel moze neka onda brzinska preporuka,ajde nekog najjaceg supsa po tebi u ove svrhe..Inace da li ima sanse da krenu da se pojavljuju i legit supsi ovakve vrste a da se uzimaju nazalno ili recimo glutation koj bi se uzimao nazalno a da ga proizvodi neka ozbiljna firma
HAHHHAHA volis na nos 😈
pa imas ti gluthation jedini koje pored IM i IV opcije radi a to je LINGVETE od yamamoto.
Svaki drugi oblik gluthationa bude razgrajen dom99% od strane stomacne ili zelucane kiseline.
sto se tice ovog supsa...pa ja vidim ni jedan jedini razlog zasto bi postojao takav suplkement da se "vuce na nos"
Mislim, igra sa sinusima i nervnim zavrsecima "gore" nije bas za igru jbg. Ostecenja sam gledao cak i kod upoptrebe onih sprejeva za nos koji su ljudima potrebni ali bez obzira sto je to maltene slana voda, ostecenja nerva bude, krvarenja itd itd itd
tako da zaista ne vidim potrebu za tim
isto bi bilo kao da pitas da li ce ikada biti testosteron za "smrkanje" hahhahahhahaha....mislim zasto osim da se impresiornia neka dobra cupika....
zalim se malp
nadam se iskreno da NECE NIKADA
ja licno sto korostim jer imam haos od sna i kada povezem 4 + 2 h ja sam uspeo....
1do 2 (ovisno od treninga) caps ashwaganda
1 zinc pidolat
1 zma
1 caps inostiol
10 kapi cbd ulja
spavam kao LUTKA!!