bekerova cista jako retko ide solo, i obicno je samo manifestacije nekog procesa na zglobu, artroskopski pregled je bio pod must have ali dobro, nisam dokotor, ali i oni nekada kurac znaju bolje
Sto se tice koka kole zero, i gaziranih napitaka postoji korelacija izmedju gubljenja kostane mase zbog unosenja istih, ali veca zabrinutost treba da postoji na temu ZDRAVLJA DIGESTIJE, ODNOSNO PROBIOTIKE CREVA koju VESTACKI ZASLADJIVACI, EMULGATORI I POJACIVACI UKUSA u tim picima INVAZIVNO NARUSAVAJU. To ce ti sigurno i sam Pedja potvrditi, ne bih da iznosim njegove boljke digestije (ne kazem da je to iskljucivo od koka kole), ali kao neko ko i sam ima osetljiv stomak i probao je sve moguce nacine ishrane, vrlo je merodavan po tom pitanju kao i moja malenkost.
Ja sam sve te industrijske secere izbacio i zasladjivace, kada kazem izbacio to ne znaci da se ponekada ne zalomi naravno. Ali opet pre te koka kole bih uvek pojeo neko voce sa crnom cokoladom ili domaci neki kolac, u koji znam sta sam stavio. Secerne vodice i ostala sranja na tu temu ne pijem iz gore navedenog razloga kao i zbog toga sto je to dopaminska navlakusa, koja se uvlaci u regularnu ishranu i eto, ti moras da je imas posle prvog koriscenja uz obrok posle stalno. To je samo jedno od Americkih kapitalistickih govana koje je pravljeno za njihove polupane mozgove i trziste, pa posle plasirano sirom sveta... pre toga smo imali mnogo zdravije nacije sto se tice ishrane itd... pre burgera, sejkova , koka koli i ostalih mogu reci ubica krvnih slika...