Nisam pedja i neka me pedja ispravi ako grijesim ali mislim da ne postoji suplement trening ili ishrana niti ce u skorijoj buducnosti postojati koji ce da skida parcijalno masno tkivo vec tijelo trosi salo postepeno sa svih partija sad zavisi od pojedinca do pojedinca odakle ce prvo ici
Citat: Stevan Čerubdžić Jul 17, 2018, 11:14:45 pre podneCitat: Marko_M Jul 17, 2018, 08:51:24 pre podneSto se tice P na keto, koji odnos prasak/hrana primeniti kad se jelovnik sastavlja?Zar postoji neka formula za ovo?Neko ce ti reci ne treba ti prasak na keto.Ja npr 60% unosim iz kazeina i veja, ostalo iz junetine/belog i mnogo mi lakse pada na stomak i na trening. A jel mi losiji napredak sada nego kads sam jeo 250gr prota iz cvrste hrane? Ne, cak je i bolji sada.Naravno ovo ne znaci da ako imas 70 kila i misicne mase ni u tragovima,da treba i to malo proteina sto unosis da popijes kroz prasak... Sve ima svoje
Citat: Marko_M Jul 17, 2018, 08:51:24 pre podneSto se tice P na keto, koji odnos prasak/hrana primeniti kad se jelovnik sastavlja?Zar postoji neka formula za ovo?Neko ce ti reci ne treba ti prasak na keto.Ja npr 60% unosim iz kazeina i veja, ostalo iz junetine/belog i mnogo mi lakse pada na stomak i na trening. A jel mi losiji napredak sada nego kads sam jeo 250gr prota iz cvrste hrane? Ne, cak je i bolji sada.
Sto se tice P na keto, koji odnos prasak/hrana primeniti kad se jelovnik sastavlja?
Pogledaj Sinisu Privulovica I sve ce ti se samo kasti. http://www.realx3mforum.com/smf/index.php?topic=11496.0