Misljenje o Syntha 6 edge?Uglavnom pijem The Amino Whey,pa sam mislio 1 mjesec da promijenjm malo cisto zbog ukusa.
Evo ovako, syntha 6 je jedan od proteina koji se jako lepo “meša” i imaš utisak da piješ milksejk... ono sto me odbija kod njega je skoro 4gr m po merici i jedno 6-8 uh ako se ne varam. Nepotrebno... pogotovo ako uzimas više od merice dnevno. Ne znam ni da li imaš pravi bsn u Srbiji, to će Peki da ti kaze najbolje.
BSN u Srbiji ne postoji
postoji onaj sto Julijan mixa u podrumu u Plovdivu.Fejk
ali mislim da momak NIJE iz Srb vec i Cg i da oni dolje to tu i tamo uvoze posto je liberanlinji sistem uvoza (ali uskoro se i sa tom pricom zavrsava dole u CG i biti ce skoro pa isto kao kod nas u Srb)
Samom promenom pakovanja synthe sa 2.3 na 1.8 kg i promenom SASTAVA dovoljno govori sve. Od kada je bsn izasao iz ufc (mislim pre 5-6 god) i od kada su shvatili da ne vredi driblerima davati 500-600k dollara da bi rekli (Ron uz svo duzno posotovanje) da je on onakav od no explode i synthe, shvatili su da grese sa tim i na taj nacin. ALi dobro, to je neka druga prica
Ono sto je vazno je SASTAV .na zalost ljudi kod nas posmatraju protein kroz ukus ili obratno. Negde sam bio na seminaru Palumba, kada je rekao- ma ne intresuje me ukus, intresuje me sta je unutar pakovanja
Ali evo malo vise:
Protein Blend (WHEY# Protein Concentrate, WHEY# Protein Isolate, Hydrolysed WHEY# Protein Isolate,
MILK Protein Concentrate, Micellar CASEIN#,
Calcium CASEINATE#, Emulsifier:
SOY Lecithin),
Sunflower Oil Powder [MILK], Fat-Reduced Cocoa Powder (7%), Flavourings [MILK], Thickeners (Cellulose Gum, Xanthan Gum, Carrageenan), Sodium Chloride,
Sweeteners (Sucralose, Acesulfame K)Dakle,
nekoliko odlicnih izvora proteina ( wpc, wph, wpi) ali ali..onda ide MILK, PA KALCIJUM pa SOY lec ( problem sa GMO I GMP kada je USA u pitanju) pa SUNFLOWER ULJE i na kraju ne JEDNA nego DVE vrste zasladjivaca
Ako uzmemo u obzir da je serving size 39 gr +
(jedna merica) i u tih 39 gr ide 17-18 sastojaka i da podelis to sve na ravne casti, dobijes 2.2 gr SVEGA. Naravno ne ide 2 gr acesulafama npr sigurno, vec verovatno 0.2 sto mu daje taj milsshake slatksi ukus, pa ga poslte jos sa sucralosom, da budu sigurno da ce nece "padati" posle mixaanja) ali opet, sve i da ima po 5 gr glavnih sastojaka, a nema vise....ono......
naglasvam da je ovo BRIZINSKI i da nema veze sa tacnom analizom jer ni jedan brend ne odaje tacno kolicine sastojaka u dry formi i NA TO IMAJU PRAVO. Jedino oni koji UVOZE i prilazu dokumanetaciju min zdravlja tj kod analiza, potrebno je da BREND dostavi tacne sastave
....pa eto...ako se neko pitao od kuda ja to sve znam.....ne zznam za BSN jer nisam uvoznik, ali znam za mnogo drugih brendova jer sam imao uvide u iste
pa eto..znadem kako to ide, malo o thenologiji proizvodnje i tako.....