diskriminacija i to cista, kao sto kaze Protejini,sa tim se slazem ,cim sam protitao pitanje nove clanice i vidio dole odgovor na to pitanje nisam mogao da vjerujem
:D:D sany svi se mi ovdje odricemo dosta toga,ne samo kada je u pitanju odricanje od sta ja znam,slatkisa,kola,bureka,cevapa,hamburgera itd.dakle hrane, vec i
VREMENA,pa novca(whey,kreatin.....dakle suplementacija) za koje se ja npr. ubi da ustedim lovu da bi uzeo whey npr.pa ishrana,da ne govorim koliko samo novca svi mi izletimo da namirimo nase potrebe za
PROTEINIMA,vitaminima... i sl. tako da se svi mi odricemo dosta toga....da ne govorim sto se ubijamo jos na treninzima,pa odlazak u krevet ranije,nema nocnih lutanja i dolaska kuci u 3-4 sata,i da legnes u 11 kasno je,pa kardio.... hiljadu jos nekih stvari a sve to oduzima nase vrijeme koje umjesto svega toga mozemo provesti u setnji,odmoru,sa prijateljima,sa porodicom,ili u nekim kaficima uz cugu,dikotetekama i sl da ne nabrajam ima toga koliko hoces...
....dakle svi se mi ovdje odicemo hiljadu nekih stvari kako bi postigli zeljeni cilj....zasto se i ti ne bi mogla odreci slatkisa,vjeruj mi da mozes,moze svako,evo npr. dok sam ja jedno vrijeme bio na dijeti nisam neka 3-4mjeseca dofatio slatko,ili prosti UH ali bukvalno.mislim nekad se ti pocasti nekim slatkisem ili sta ti je drago,svi mi ovdje uglavnom imamo svoje cheat obroke :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: