Ne znam kako da formulisem pitanje, ali probacu najprostije: Koliki je period apstinencije, posle uzimanja AAS, potreban da bi bez bojazni mogli da pravimo decu :oops:
Slazem se sa kolegama 8O u vezi pauze znaci koliko si bi ON minimalno toliko budi OFF.
Sto se tice oporavka stvari nisu bas tako jednostavne i uniformisane i niko ti nemoze reci za 2 mjeseca pet dana i 13 sekundi ces se oporaviti.Sto znaci da moras obaviti spermiogram i viditi broj spermica nakon odmora (on/off).Defekti kod djece se dogadaju uglavnom kod zena koje uzimaju steroide tak da se ti moras brinuti samo za broj spermica.
E sad buduci da si pocetnik i da neces ici sa velikim dozama i predugo onda je sva ova prica poprilicno nevazna jer su male sanse da iskusis neke od problema koje imaju "teski" korisnici,a i trebas znati da ima puno primjera uspjesnog oplodavanja 8O za vrijeme ciklusa mada ja nebih rizikovao.
...bravo sele.....bdw...gde si ti???
Pa kolega ozenio sam se 8O znas kako je!!!
A i imao sam malo zdravstvenih problema pa nisam toliko pratio forum ali ev sad sam tu spreman za rasprave :wink: