ma nema tu puno filozofije stari..ovo je perfektan sastav za onoga ko hoce da uradi nesto po pitanju telesne tezine...super..ali imamo jedan drugi problem....
JEL TO STO JE NAPISANO STVARNO UNUTRA....RAZUMES...
Da razumem...Da je bar ovo proizvod od nekog boljeg proizvodjaca ovako ko zna sta ovi iz Scitec-a uvaljuju...a sta bi sa onom reklamom pansporta "sve nase proizvode testira VMA"?
....evo ovako..nisam bio ovde 3 dana pa nisam mogao da odgovrim u vezi ove teme..dakle...
kao sto je i vojo naveo u jednom postu ja bioh hteo samo da kazem ovo...
JA SAM RADIO U PRODAVNICI PANSPORT-a U NOVOM SADAU I JEDNOM PRILIKOM U TOM PERIODU JE BIO USAO ISPEKTOR,NEZNAM KOJI ALI ZNAM DA JE TRAZIO NALAZE O KVALITETU PROZIVODA KOJI SE RADE NA VMA...TO ZNAM SA SIGURNOSCU,KAO I STO ZNAM DA JE JEDAN OD SEFOVE TE ISTE NALAZE POKAZAO TOM GOSPDDINU INSPEKTORU...SA KOJIMA JE TAJ ISNPKTRO BIO ZADOVOLJN A TO SAM ZAKLJUCIOO PO TOME STO JE ZATRAZIO TE ANALIZE ZA VISE UZORAKA A NE ZA JEDAN...I NIJE BIO U PITANJU SAMO JEDAN PROZIVOD...
ZNACI....DA OVDE NE DODJE DO ZABUNE ILI BILO CEGA DROGO STO NIKOME NIJE POTREBNO A POGOTOVO NE MENI JER MI JE STVARNO DOSTA PROBLEMA SA BILO CIM I SA BILO KIM,JA BI HTEO NA KRAJU OVOG TEKSTA DA KAZEM JEDNO....
SVAKO MOZE DA KAZE STA HOCE..I SVAKO TREBA DA ODGOVARA ZA SVOJE RECI....
ZNACI,JA STOIJM IZA TOGA DA SU BRENDOVI KOJI SE PRODAJU U PANSPORTOVIM RADNJAMA 100% IZVRESENE LAB ANALIZE NA VMA....JER SAM SE U TO UVERIO LICNO DOK SAM RADIO TAMO....
ALI isto tako ne zelim da bilo kom namencem svoje misljnje...JA SAM NEGDE NA POCETKU OVOG FORUMA REKAO I OBJASNIO KAO I U OSTALOM NA SVIM FORUMIMA GDE UCESTVUJEM....JA IZNOSIM SVOJA MISLJENJA......ZNACI AKO JA KAZEM DA NEKI PROZIVOD NE VALJA,,JA CU DA STOIJM IZA TOGA..IZ JEDNOSTAVNOG RAZLOGA JER SAM GA JA PROBAO...ALI TO NE ZNACI DA NEKOME DRUGOM NE VALJA...
OVO NIKAKO NE ZNACI DA TREBA DA POSTOJI JEDNOUMLJE JER PRVOG DANA KADA OSETIM DA POSTOJI TAKO NESTO NAOVO FORUMU ...JA ODLAZIM....
MENI NE TREBA NIKO DA KAZE KAKO DA SE PONASAM ITD....A TAKO SMTARAM I ZA SVE DRUGE..
SVI SMO ODRASLE I MAHOM PUNOLETNE OSOBE PA TAKO MISIM DA SVAKO IMA PRAVO I DA KAZE STA MISLI ALI ISTO TAKO DA JE SVETSN TOGA SVEGA..
SLOBODA GOVORA I MISLJENJA JE ZAGARNTOVANA TAKO DA AKO NESKO MISLI DA NESTO NE VALJA ILI NIJE U REDU....ONDA ZBOG TOGA POSTOJI I OVAKVA MESTA DA SE TO RESAVA...
KONSTRUKTIVNA RASPRAVA JE UVEK DOBRO DOSLA,ALI AKO TO PRELAZI GRANICE RAZUMNOG ONDA TO VEC NEMA SMISLA ....
DAKLE,da zakljucim....ako je neko negde pogresio u ovom topicu ili bilo kojem segmentu,ja preuzmima potpunu odgovronsto na sebe...ali samo za ovaj topic...NI ZA STA DRUGO.....znaci..ja ne mogu..NITI HOCU..da nekome branim da inozi svoja misljenja na ovom forumu..onda to nije forum nego kurac na biciklu i onda to prersta u ono u cemu ja necu da ucstvujem..
iskreno se nadam tj evo ovog momenta cu da pozvoem nekoga iz pansporta da nam se prijateljski prikljuci ovde i da nam obrazlozi njihove stavove povodm ovog problema koji je nastao i nadam se iskreno da mozemo da saradjujemo jer je to na obstrano zadovoljstvo...
pedja petrovic