Rekoh zavisi i od sporta
Sigurno da bih teskasu u boxu zeleo da podignem i masu uz sve gore navedeno
Msm kad sam cuo za te 'bokserske' vezbe kad nisam pao sa stolice..decko je trenutno ozbiljan boxer(iako ga vezbanje ne impresionira, kao ni ishrana-dobro, toliko o ozbiljnosti) a nije mogao da uradi 1-JEDNO propadanje!
na 190 i 95kg(mlohavh) nema sta da se trazi u teskoj..sada je to malo bolje sa oko 100kg dosta boljih(naravno da sam jako nezadovoljan i time) daleko od izrezanih, brzi je, eksplozivniji bla bla bla
U svakom slucaju ja bih voleo da vidim jedan izbalansiran program
Kad je mec daleko, tada se moze raditi vise na hipertrofiji(mozda i neki lactic acid) sto bi bio lep uvod za kasniji rad na relativnoj snazi.
Daj deo bih izdvojio kao osnovne pripreme sa malo kardia, a posle kako se finisira prednost bi imali HIT treninzi, gde bih nekako 'uguzio' teretanu npr5/3/1 2x nedeljno i jedan trening pliometrije npr.
Da se ne cimam oko mase, bilo bi lakse, ovako seci usi krpi dupe(i jos kad se ne isopostuje 100% program do k..ali imam jednog ortkaka koji bi sad trebalo ozbiljno da se posveti, malo je reci da takvu posvecenost nisam video, ima ali ja nisam video, naravno Pedju cemo izostaviti