..e sad mozda jeste to problem sa proteinima posto ne uzimam ove proteine a u ishrani kolko unesem unesem jbg ne mogu se uvek hranim mesom... al mozda je to posto treniram i srbos i idem u teretanu :/
Koliko ja znam, gosn Slanina je na redukovanoj ishrani tako da mu od povecanja bicepsa nema nista, a mozda mu je deficit malo veci + malo proteina moguce da je doslo do katabolizma
Kad krenes na DL, Bent over row i u opste na celo telo sa akcentom na heavy duty osnovne vezbe, mozes ocekivati i neki napredak.
Krasno si ti to sve objasnio, da pretpostavim ti si jedan od onih sto po teretanama 24/7 rade biceps i trbusnjake?Snajperisti kako ih ja zovem..
Krasno si ti to sve objasnio, da pretpostavim ti si jedan od onih sto po teretanama 24/7 rade biceps i trbusnjake?Snajperisti kako ih ja zovem..Kad krenes na DL, Bent over row i u opste na celo telo sa akcentom na heavy duty osnovne vezbe, mozes ocekivati i neki napredak.
Zasto ledja 2x ?
I ja mislim da imam problem sa bicepsom, nije da ne raste, ali je mnogo skracen, kao kuglica, da li moze to da se ispravi,tj da se produzi misic, ili ne, postoji li neka vezba za to?