Mene izgleda niste razumjeli....Ali evo da uprostim sto vise mogu
Ja imam 95kg....I godinama sam imao problem sa stomakom(donji dio).. sad sam to doveo u meni zadovoljavajuci nivo...Radio defku 2 mjeseca...Prije toga sam imao 103-104kg...Sad sam poceo sa masom...Dizem lagano UH..a kardio radim samo ujutro 3 x sedmicno (tj pjesacim do posla neki vid brzog hodanja oko 3,5km)...Prije toga sam radio kardio i ujutro i posle tegova..morao sam tako jer mi je to davalo zeljene rezultate..Ali ajde...I kako Pedja kazes da nisam na masi..Ja ovde necu da lazem sebe a pogotovo druge nema razloga....Moram raditi taj jebeni kardio bilo kako..jer ako ga neradim vrlo brzo se umastim i nemogu drugacije jer bez tog kardia se pocnem mastiti i taj stomak onda se vrati brzo...Godinama sam tu pravio gresku....tj na masi nisam nikako radi nikakv vid kardia i onda se dovodio u tu situaciju da nisam mogao taj stomak da skinem nikako..tj nisam znao jbg....sad sam ovde i ucim i citam svaki dan
Hrana mi je sredjena jbg ako treba napisat cu sta i kako jedem i neces vjerovati da cim predjem granicu od 300-350UH dnevno pocnem da se mastim...Kad ih spustim onda stagniram..Isto je i sa bjelancevinama...Kad ih drzim na 2gr stagniram..kad ih dignem na 2,5gr do 3 onda rastem ali se nekako brzo umastim...zato sam i poceo raditi kardio,
Hemiju sam poceo da uzimam prije 6 mjeseci...Imam 36god i ja nemislim da grijesim kao sto kazes..nego sam pitao samo za bcaa...ali prica ode u drugom pravcu...
Pitao sam samo za BCAA.....dali da ih unosim ili ne unosim dok sam na masi..Jer imam taj obrok sat prije treninga...I pitao sam to zbog finansija jbg a prica ode nekud drugo....